1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

UBEDLJIVA POBEDA CRVENE ZVEZDE: Lojd ponovo fenomenalan, Volden ga pratio u stopu!

Objavljeno: 11.11.20 u 22:50

Tim Saše Obradovića trijumfovao u Francuskoj!

U okviru odložene utakmice 4. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, Asvel je dočekao Crvenu zvezdu u Lijonu.

Zvezda je nakon šest odigranih utakmica bila na skoru od dve pobede i četiri poraza. Asvel je odigrao dva meča manje i do ovog meča zabeležio je jednu pobedu i tri poraza.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 38:44 u korist Crvene zvezde.

Crveno-bele je u prvom delu igre predvodio fenomenalni Džordan Lojd. Amerikanac je do pauze ubacio 14 poena, a na to dodao dva skoka i asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ: APSOLUTNI HIT! OVO DO SADA NIJE VIĐENO: Rukometaš zaigrao za fudbalsku reprezentaciju!

Meč je zavšen rezultatom 68:89!

Najefikasniji u timu sa Malog Kalemegdana i na kraju je bio Džordan Lojd. Najbolji strelac dosadašnjeg toka Evrolige, postigao je 29 poena! Dodao je još po dva skoka i dve asistencije.

Pratio ga je Kori Volden 20 sa postignutih poena. Amerikanac je na odličan poenterski učinak dodao i tri skoka i pet uspešnih dodavanja. Duop Rit je meč završio sa učinkom od devet poena i dva skoka.

U ekipi Asvela istakao se Frimen. Amerikanac je postigao 14 poena. Lajti i Jabusele su dodali po 11 poena.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Kad nema O Brajanta, igra opet deluje lepo, timski, brzo i efikasno. Nadam se da je gledao utakmicu da vidi kako treba da se igra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter