0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Iz skromne ponude izvukli smo sjajne predloge!

Objavljeno: 11.11.20 u 11:11

U odnosu na prethodne dane, ove srede je nešto slabija ponuda, ali sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam izuzetno zanimljivu kombinaciju prijateljskih mečeva.

18.00 Norveška – Izrael

Norvežane smo dobro upoznali i jasno je da ova generacija na svakoj utakmici ide na pobedu. Nije im važno da li je reč o takmičarskoj ili kao sada prijateljskoj utakmici. Moguće je da će se neki igrači testirati kako bi se videlo da li su perspektivni. Izrael je miks sjajnih pojedinaca i onih koji su ispod proseka. Pošto nemaju ‘sredinu’, tu se javlja problem koji godinama ne uspevaju da bezbolno rešenje.

Predlog: 1&3+ (2.25)

20.45 Turska – Hrvatska

Gunešovu selekciju upoznali smo kroz mečeve sa Srbijom u Ligi nacija i definitivno imaju problem u završnici napada. Na sredini, to sasvim solidno deluje, ali treba postizati golove, a to im teško polazi za rukom, bolje rečeno nogom. Hrvati su u periodu previranja smene generacije, a to je uvek bolno, posebno kada su u pitanju bočne pozicije. U defanzivi je bar formirana osnova golman Livaković-Lovren-Vida. Problem je duga pauza Kramarića i što nemaju adekvatnu zamenu za Rakitića, ali se u Vlašićevom liku bar nazire.

Predlog: GG (1.85)

20.45 Holandija – Španija

Frank de Bur je uskočio umesto Kumana i on je na početku upoznavanja sa timom koji već ima konture, ali ne i stabilnost. Gledajući pojedinačno, to je sve majstor do majstora, a raspon godina je i više od 10, recimo, između Babela i Malena. Bar nemaju veliki pritisak javnosti kojoj je najvažnije da atraktivno igraju. Povređen je Van Dajk pa je to šansa za potpuno nove (F. Tores, Traore i Ojarzabal) napadače -crvene furije-.

Predlog: I1+&3+ (2.10)

20.45 Nemačka – Češka

Selekcija Nemačke, nekada poznata mašinerija, poslednjih godina prepoznatljiva je po golovima koje prima u finišu utakmica i ispuštanju teško stečene prednosti. Za sve je „zaslužan” selektor Lev, koji je zaštićen kao beli medved, ali ničija nije gorela do zore. Česi mogu i moraju bolje. Bar smo na to navikli. Selektor Šilhavi ima zaista dobre igrače, ali uvek nešto nedostaje za iskorak i značajniji rezultat.

Predlog: 1&I1+&II1+ (2.05)

20.45 Poljska – Ukrajina

Ukrajinci su mnogima stvorili probleme, ali na poslednjim utakmicama imali su ogromne muke, naročito na poziciji golmana, pa je Ševčenko dobio nekoliko vrućih „šamara”. Cilj je da se u Hožuvu bar malo rehabilituju. Poljake predvodi Levandovski (114/63 u A timu), provereni strelac koji uvek ima samo jedan cilj. Ako se zna da su u napadu još Pjontek, Mili, iza Grosicki, Krihkovijak, Zjelinski i nove zvezde Moder i Kaminski, jasno je da su veoma kvalitetni.

Predlog: GG (1.80)

20.45 Slovenija – Azerbejdžan

Slovenci retko pobeđuju u poslednje vreme, a kada se to i dogodi, po pravilu je minimalnim rezultatom. Kao da nemaju dovoljno samopouzdanja, bez obzira na sijaset iskusnih internacionalaca. Italijan De Biasi, bivši selekotr Albanije, predvodi Azerbejdžan koji igra mečeve sa 2-3 gola, a na spisku je i nekoliko debitanata. Jedino je Abdulajev turski Bolu) igrač koji brani boje kluba van otadžbine.

Predlog: Ki1 (1.60)

UKUPNA KVOTA 51.60 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎 #Ronaldo #R9

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter