0
Evrokup

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE PONOVO FENOMENALAN: Slovenac protiv Bursaspora na dva meča postigao 58 poena!

Objavljeno: 11.11.20 u 20:19

Nova pobeda Cedevita Olimpije!

Drugi put za samo tri dana, ekipa iz Slovenije savladala je KK Bursaspor. Utakmica odložena zbog COVID-19 virusa, odigrana je u ponedeljak u Ljubljani. Tada je Cedevita Olimpija slavila rezultatom 104:88.

Dva dana kasnije, izbranici trenera Jurice Golemca trijumfovali su u Turskoj. Meč je završen rezultatom 80:97.

Reprezentativac Slovenije Jaka Blažič, ponovo je odigrao fenomenalnu partiju. Jaka je postigao 25 poena, a na to dodao pet skokova i dve asistencije. Blažič je u ponedeljak postigao 33 poena. Zaista sjajne brojke za bivšeg igrača Barselone koji je za dva meča ostvario učinak od 58 postignutih poena.

Rion Braun je postigao 15 poena i meč završio sa pet uhvaćenih lopti. Amerikanac Kendrik Peri je postigao 14 poena uz fantastičnih devet asistencija i dva skoka. Džarod Džons je takođe postigao 14 poena.

PROČITAJTE JOŠ: TEODOSIĆ PREDVODIO VIRTUS DO POBEDE: Ekipa Aleksandra Đorđevića zadržala maksimalan učinak u Evrokupu! (VIDEO)

U ekipi is Turske istakao se Peri Džons sa 23 postignuta poena. Amerikanac je na odličan poenterski učinak dodao i tri skoka i jednu asistenciju. Pratio ga je Manford sa 13 poena.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter