0
Fudbal

FOTO: Twitter/printscreen

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE NA TRANSFER LISTI: Al Ahli više ne računa na Marina!

Objavljeno: 11.11.20 u 12:20

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin blizu je odlaska iz Al Ahlija.

Saudijski klub, kako navode tamošnji mediji, nije zadovoljan partijama bivšeg nemačkog reprezentativca, pa razmišljaju da Marina stave na transfer listu, kako bi oslobodili mesta za dovođenje nekog drugog stranca.

PROČITAJTE JOŠ: ZLATAN NA VELIKOM PLATNU: Poznato je kada izlazi film o Ibrahimovićevom životu, napadača Milana igra Albanac!

Timu koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, potrebna su pojačanja u odbrani, pa iz tog razloga uprava kluba namerava da proda Marina, koji nije ispunio očekivanja od dolaska prošle zime.

Na 18 utakmica, nekadašnji kapiten crveno-belih ima učinak od dva gola i isto toliko asistencija.

Al Ahli bi najverovatnije pristao i na pozajmicu, dok se o raskidu ugovora ne razmišlja, pošto bi u tom slučaju morali da plate ‘penale’.

Marin (31) je u karijeri nastupao još za Borusiju Menhengladbah, Verder Bremen, Čelsi, potom na pozajmicama za Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon, pa 2016. prelazi u Olimpijakos iz koga je 2018. stigao u Zvezdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter