0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ Screenshot

SUNOVRAT VELIKANA: Barseloni preti bankrot, ‘blaugrana’ duguje 820 miliona evra!

Objavljeno: 10.11.20 u 19:41

Španski fudbalski gigant Barselona od kraja prošle sezone doživljava velike udare, a sada se desio novi, koji bi mogao ozbiljno da ih uzdrma.

Katalonski klub duguje 820 miliona evra i zbog toga mu preti bankrot, prenose tamošnji mediji.

Klub je u velikom problemu jer su zbog pandemije koronavirusa prihodi od ulaznica i dolaska turista na ‘Kamp Nouz značajno smanjeni.

Takođe, ekipa je prošle sezone elimnisana u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna (8:2), što je i sa te strane smanjilo zaradu, u odnosu one koju bi imali da su do kraja ostali u igri za najvredniji klupski trofej, a takođe im je izmakla i titula u domaćem prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ: ‘RASPUSTILI SMO CEO TIM’: Novi problemi za Partizan – otišli u Italiju na meč s Venecijom, ali neće igrati!

Barseloni ‘visi mač nad glavom’ zbog ugovora koji je bivši predsednik Žozep Marija Bartomeu dogovorio sa američkom kompanijom ‘Goldman’ o pozajmici 800 miliona evra za rekonstrukciji stadiona. Ukoliko se taj posao aktivira, dug bi se udvostručio i porastao na 1,6 milijardi evra.

Inače, ovo je samo poslednji u nizu problema slavnog kluba, koji je ovog leta prošao dosta toga, a jedno najvećih pitanja bio je ostanak kapitena i prve zvezde Lionela Mesija, koji je, barem za sada, ostao u klubu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎 #Ronaldo #R9

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter