0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Ovog utorka je nešto slabija ponuda, ali to nas nije sprečilo da vam spremimo tiket dana!

Objavljeno: 10.11.20 u 09:44

Ovog utorka je nešto slabija ponuda, ali sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju.

18.00 Bastija – Set

Bastija je jedan od glavnih kandidata za ulazak u viši rang, ali će morati još da se namuče kako bi to ostvarili. Treća liga Francuske je težak šampionat, samim tim, teško je predvidiv, ali mislimo da sada pobedu domaćina možemo očekivati. Nekada slavni Set, koji ima dve titule i za koji je igrao naš Ivica Bek, trenutno igra dobro na svom terenu (3-1-0),
dok na strani beleži vrlo loše rezutate (0-1-4). Na Korzici ga ne čeka ništa dobro, tamo i jači padaju.

Predlog: 1&2+ (1.92)

18.00 Viđev Lođ – Belhatov

Sudar 11. i 12. na tabeli poljske Esktraklase. Domaćin je ostvario jedan trijumf u poslednjih pet kola, dok se gost može podičiti sa dva. I jedni i drugi retko kada iskoče iz šablona 0-2 gola. Viđevu su tako završena 7/8 poslednjih mečeva u ligi, a Belhatovu 3/4.

Predlog: 1-3 (1.40)

18.45 Ekselsior – TOP Os

Često je veći broj golova prva asocijacija za utakmice druge lige Holandije, ali sada predlažemo da budete oprezni. Ovo nisu preterano raspucane ekipe i njihovi međusobni susreti nisu efikasni. Na samo jednom od šest minulih duela je viđeno više od dva gola, što je svakako signal za upozorenje. Ekselsior je posle tri vezana poraza na svom terenu, ostvario pobedu nad MVV-om i tako je Dijkhujzen spasao posao. Top Os u gostima igra dosta slabo (0-1-3).

Predlog: I<II (1.90)

21.00 Telstar – Go Ahed Igls

Ove dve ekipe često dele bodove, zato i taj ishod treba uzeti u razmatranje. Telstar retko gubi na svom terenu (2-2-1), a interesantno je da Van Vonderenova ekipa ima identičan učinak u gostima. Ako isključimo dve poslednje utakmice, od kojih je jedna bila prijateljska (0:0), tradicija kaže da možemo očekivati golove na obe strane. Treba uzeti u obzir da su G. A. Iglsi u poslednjih deset godina dosta češće imali razloga za slavlje od igrača Telstara.

Predlog: GG&1+1+ (2.25)

UKUPNA KVOTA 11.49 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter