0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

REPREZENTATIVAC BRAZILA O PREMIJER LIGI: ‘Bolela me je glava nakon dve poslednje utakmice’

Objavljeno: 10.11.20 u 23:10

Defanzivac je ovog leta stigao u Englesku.

Tijago Silva od ove sezone nastupa za Čelsi. Osvojio je mnogo titula i poseduje ogromno iskustva. Nema sumnje da je veliko pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi legendarni Frenk Lampard.

Škole fudbala su vrlo različite. Imao sam sjajno iskustvo u Italiji, tamo postoji jedna od najboljih defanzivnih škola, obrana je na najvišem nivou. Uz to, na početku karijere imao sam sjajne partnere u liku Paola Maldinija i Alesandra Neste. Dve godine sam igrao s njima i mnogo naučio – istakao je Silva.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČA KAO IZ BAJKE: Odbranio pet penala u nizu za niželigaša i sada je na meti crno-belih, sitnice ga dele od potpisa!

Pre dolaska u Englesku, nastupao je Milan i PSŽ. 

-Francusko prvenstvo je drugačije, igrači su fizički mnogo jači. S obzirom na dominaciju PSŽ, rizikovali smo više, a iza sebe ostavljali manje defanzivaca. Engleska je takođe drugačija igra. Nakon poslednje dve utakmice bolela me glava, s obzirom na stalne borbe u vazduhu i visok tempo igre. Sve se ovo mnogo razlikuje od onoga na što sam navikao –  naglasio je Silva.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter