0
Fudbal

OGROMAN NAPOR FSS SE ISPLATIO: ‘Orlovi’ su konačno sleteli – još dvojica fudbalera stigla na megdan Škotskoj!

Objavljeno: 10.11.20 u 09:17

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković u utakmici protiv Škotske moći će da računa na Nikolu Milenkovića, kao i Dušana Vlahovića.

Njih dvojica su sleteli sinoć u glavni grad Srbije, i kako prenosi FSS naša reprezentacija biće jača još za dvojicu fudbalera pred ključnu utakmicu kvalifikacija za EURO.

Bez obzira na sve probleme, bivši fudbaleri Partizana uspeli su da doputuju u Beograd. Podsetimo, Bilo je poteškoća u vezi sa izlaskom igrača iz Italije zbog novih mera u vezi sa pandemijom korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: EVO KAKO SE ORLOVI SPREMAJU ZA MEČ DECENIJE: Sve prštalo na prvom treningu, Rajković se pojavio s velikom modricom! (FOTO)

Aleksandar Kolarov i Sergeja Milinković-Savić uspeli su na vreme da dođu u Srbiju i već od prvog radnog dana biće sa saigračima na treninzima u Staroj Pazovi.

– Ogroman napor FS Srbije se isplatio! Posle nekoliko dana velike borbe omogućeno im je da u ponedeljak kasno uveče stignu u našu zemlju i pridruže se reprezentaciji – saopštio je FSS.

Podsetimo, utakmica između Srbije i Škotske na programu je u četvrtak od 20 časova i 45 minuta, a pobednik će igrati na šampionatu Evrope.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter