0
Fudbal

MITROVIĆ IM UTERAO STRAH U KOSTI: Škoti se plaše naše gol mašine – ‘On je ubica kad igra za Srbiju’

Objavljeno: 10.11.20 u 10:15

Pred odlučujući meč u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo i mediji u Škotskoj sve više pažnje posvećuju reprezentaciji Srbije a u centru pažnje je Aleksandar Mitrović.

Poznati „The Scotsman“ fasciniran je igrama Aleksandra Mitrovića u dresu Orlova, u kom je uvek konstantan, bez obzira na klupsku formu.

Napadač Fulama je dao samo dva gola u sedam mečeva ove sezone, ali ovaj 26-godišnjak je ‘ubica’ kada predstavlja svoju zemlju. Dao je 36 golova na 59 mečeva, sedam više nego što ima ceo škotski sastav. Tako da, kada se izabranici Stiva Klarka budu suočili sa Srbima u Beogradu u plej-of finalu, znaju vrlo dobro šta ih čeka – piše ovaj portal, a predstavio ga je i nekadašnji saigrač.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI FUDBALAER CRVENE ZVEZDE POJAČAO BRAZILSKOG VELIKANA: Krilni napadač se vratio kući!

– Bio sam sa njim godinu dana u Njukaslu. Njegov učinak govori za sebe, pokazao je u karijeri da ima kvalitet da igra gde god hoće. Kad igraš na ovom nivou, suočavaš se sa igračima tog kalibra. Nšta novo za naše momke, verujem da će uraditi domaći zadatak i da će biti spremni za njega – kaže Grent Henli, štoper koji neće igrati zbog povrede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter