0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KADA JE TEŠKO, ŠĆEKIĆ?: Fudbaler crno-belih pred reprezentativnu pauzu – ‘Tek nas čekaju važne utakmice’

Objavljeno: 10.11.20 u 11:09

Dok traje reprezentativna pauza prvotimci Partizana imaju slobodne dane, kada ih u sredu očekuje prvi trening na SC Partizan – Teleoptik.

Među onima koji sigurno neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću je reprezentativac Aleksandar Šćekić, ujedno i strelac drugog gola za Partizan u utakmici 14.kola Linglong Tire SLS.

Dok se u Podgorici priprema za utakmice nacionalne selekcije Crne Gore u takmičenju Lige nacija, Šćekić se osvrnuo na nedavna dešavanja u taboru crno-belih.

Sjajan gol glavom za rezultat 1:2 u Subotici uz komentar navijača :’Kada je teško, Šćekić?!’

– Joj što ja ne volim o tome…Ko da je bitno ko je, bitno je da smo pobedili..Nemoj molim te o tome – zaobilazi priču Šćekić.

– Što se tiče same utakmice, posle par naših kikseva, malo smo pali, ali se brzo vraćamo na pravi put u pravo vreme i dižemo samopuzdanje. Igramo bolje. Mislim, baš u pravom trenutku, jer nas čekaju, rekao bih možda i najvažnije utakmice u ovoj polusezoni.

Kada se razmišlja u stilu ‘Eh, da je Šćeka igrao derbi…’

Žao mi je kada propustim bilo koju utakmicu, a ne takvu kao što je derbi. Poveda je bila takva da nisam mogao da igram ni pod injekcijama, jer je sve bilo pod strašnim otokom i podlivima. Bodrio sam ih sa tribina i bilo mi je izuzetno teško da gledam.

Trenutno si uz Vujačića sa nacionalnom selekcijom Crne Gore?

– Imamo još dva meča, nadamo se pobedi, ali ne zavisi sve od nas. Možda uz malo sreće, ako Luksemberg napravi neki kiks budemo i prvi, što svi jako želimo – kaže Šćekić.

U sredu nacionalna selekcija Crne Gore igra prijateljski duel sa Kazahstanom, potom u subotu gostuju Azerbejdžanu na neutralnom terenu u Zaprešiću. Poslednju meč sa Kirom u okviru Lige nacija, igra se sledećeg utorka u Podgorici.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter