6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ON BAŠ VOLI ZVEZDU: Ne želi da ide sa ‘Marakane’, u Ljutice Bogdana stigla ponuda iz Emirata – on je odbio bez razmišljanja!

Objavljeno: 10.11.20 u 13:45

Nekoliko dana pre isteka prelaznog roka u Aziji na adresu Ljutice Bogdana sitgla je ponuda iz Azije.

Naime, Al Nasr, klub iz Emirata pokazao je interesovanje za El Fardu Bena, koji je bez mnogo razmišljanja, odbio njihovu ponudu.

Kako saznaje ‘MaxBet sport’, ponuda koja je stigla na Marakanu nije bila baš toliko ‘velika’, da bi sjajni napadač preko noći spakovao kofere.

FOTO: Crvena zvezda

Nema dileme da Ben mnogo voli crveno-bele, tako da ni ovaj put nije razmišljao da napusti redove srpskog šampiona u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ KLUB IMA MOĆ: Golgeter crveno-belih otkrio kako ga je Zvezda vratila u život – ‘Mnogo sam srećan u Beogradu’!

Podsetimo, Ben je u februaru produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2023. godine uz dogovor da u slučaju dobre ponude za obe strane moze da usledi rastanak.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Začuđen sam kad vidim koliko glodari prate vesti o Zvezdi. Nije im lako,već četiri godine gledaju Zvezdi u leđa. Patnja je to. Moraju da ispaštàju za nameštene titule dok je Tole carovao.

    0
    0
    Odgovori
  2. “Nema dileme da Ben mnogo voli crveno-bele”, iščupano iz konteksta, pa Ben navodno neće da prihvati ponudu nekog Al Nasra, iz Saudi Arabije! Kakav folirant! On neće da prihvati ponudu Saudijaca jer ima mnogo veća primanja u Zvezdi. Ovo je neverovatno! Ali, ipak nije, jer sve se ovo događa u Srbiji zemlji čuda! Dati igraču koji ima 33 godine, uz to koji nije brz, nije borben, nema rešenja za situaciju “1 na1”, ugovor do 2023.g. je stvar za sudsko gonjenje i zabranu rada u sportu u sledećih 99 godina za onoga ko je odlučio da produži ugovor sa ovim fudbalskim mediokritetom, kojeg niko u svetu ne traži. Eto, koliko je dobar “kapitalac” Ben!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne znam kako vama, ali meni je baš simpatično što glodari prate Zvezdu u ovoj meri.
    Hvala vam što pratite našu Zvezdu. Hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. za NAIVNE i … koji se naplacaju od imena zvezda. ISTINA je: voli ON zvezdu i zvezda njega … dok ga OPLJACKANI narod odlicno placa … kao niko do sada,. kad stigne bolja ponuda od ove koju u zvezdi ima … bice zbogom … ALI … to skora NECE, mozda do kraja ugovora koji sa zvezdom to jse narodom ima …

    0
    0
    Odgovori
  5. Nesporno da voli,,crveno bele,, ali jos vise voli crveno beli novac i sto bi isao tamo kada ga i ovde ima u izobilju i koliko hoce…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter