0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

DANGUBIĆ O NOVOM IZAZOVU ZA KK PARTIZAN: ‘Siguran sam da će biti teško, želeće da se revanširaju’

Objavljeno: 10.11.20 u 15:08

U sredu, 11. novembra, košarkaši Partizana NIS igraju meč sedmog kola Evrokupa u kome gostuju Veneciji, a utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Crno-beli bili su domaćini ekipi iz Italije u drugom kolu takmičenja, kada su u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ zabeležili pobedu rezultatom 95:73. Utakmica šestog kola između Partizana NIS i Huventuda, koja je trebalo biti odigrana 4. novembra, odložena je, a datum odigravanja će biti određen naknadno.

PROČITAJTE JOŠ: LOVA DO KROVA: Dodatna motivacija za ‘orlove’, evo koliko će para dobiti naši reprezentativci u slučaju da se plasiraju na EURO!

Krilo crno-belih, Nemanja Dangubić, svestan je važnosti gostovanja u Veneciji.

– Venecija je kvalitetna ekipa, gde je u našoj grupi ovo jako bitna utakmica. Dosta je ujednačena situacija i moramo da se pripremimo i damo sve od sebe da pobedimo. Siguran sam da će biti teško, to je ekipa koja igra dobro na svom terenu i biće motivisani zbog prve utakmice gde smo mi odigrali jako dobro i pobedili sa velikom razlikom, tako da očekujem reakciju. Mi svakako ne treba da se bavimo time već da unapredimo svoju igru i budemo još bolji nego na prethodnom meču – rekao je Dangubić.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter