2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VLADIMIR STOJKOVIĆ O KORONA VIRUSU: Saigrači su mi se smejali što stalno nosim masku, bilo je baš mučno – ne daj Bože nikome!

Objavljeno: 09.11.20 u 15:50

Golman i kapiten Partizana, Vladimir Stojković, govorio je korona virusu koji ga je zadesio.

Stojković je gostujući na televiziji K1, rekao da mu je susret sa opakim virusom bio veoma mučan.

– Već sedam dana sam kod kuće, šta ću… Posle ovakve bolesti počneš da ceniš prave vrednosti. Da nisam dobro osetio sam u putu na utakmicu, bilo mi je hladno i bio sam malaksao. U svlačionici mi je doktor izmerio temperaturu i poslao me kući. Tri dana sam imao temperaturu 39. Bilo je mučno, ne daj bože nikom – započeo je čuvar mreže crno-belih.

Potom je otkrio da je verovatno korona virus imao pre nekoliko meseci, ali da ga tada nije osetio.

– Analize su pokazale da sam imao antitela i verovatno sam imao koronu u februaru ili martu kada je nisam ni osetio. Bio sam jako disciplinovan, nisam skidao masku nikada i saigrači su mi se zbog toga smejali – rekao je Stojković.

– Jedva čekam da se vratimo normalnom fudbalu sa punim stadionom, jer ovako sa praznim tribinama nema te emocije – zaključio je Vladimir Stojković.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživo sa stadiona Barselone,naša draga @fanistipkovic ❤️ Koji rezultat očekujete? Barselona-Dinamo Kijev #Barcelona #Barca #ChampionsLeague #FaniStipkovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Cirkus Kolorado ovaj imao koronu u februaru ili martu a temperaturu dobio u novembru a Lazar Marković je od pozitivnog pa do negativnog testa stigao za jedan dan. Ovo ni SZO nigde u svetu nije zabeležila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter