0
Fudbal

FOTO: FSS

URADIO JE ONO ŠTO NIKAKO NIJE SMEO: Klub odredio maksimalnu kaznu za srpskog reprezentativca, zbog ovog prekršaja!

Objavljeno: 09.11.20 u 18:03

Srpski reprezentativac će morati da plati zbog nepromišljenog gesta.

Grčki Olimpijakos objavio je da su trojica igrača tog kluba kažnjena, a razlog je odlazak na žurku.

Među onima koji će ispaštati je nekadašnji igrač Radničkog Lazar Ranđelović, kao i Ruben Semedo i Bruno Felipe.

Oni će morati da plate maksimalne novčane kazne koje su dozvoljene pravilima kluba jer su prisustvovali žurci, a sva sredstva će biti donirana u humanitarne svrhe zdravstvu Grčke.

Foto: FK Radnički Niš

Inače, sporna žurka je organizovana u jednom hotelu u Atini, na njoj je bilo oko 30 ljudi, između ostalog i trojica igrača Olimpijakosa. Prema dostupnim informacijama, 24-godišnja žena je uhapšena kao organizator događaja.

Razlog svemu je ponašanje koje nije u skladu s merama propisanim u vidu prevencije protiv korona virusa, a nije poznato da li će sem novčanih još neke konsekvence snositi pomentui igrači.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO NAJBRUTALNIJI START IKAD: Od jačine udarca u glavu poispadale mu zubne navlake, sudija ih skupljao! (VIDEO)

Inače, mladi fudbaler ove sezone igra sjajno, što nije promaklo ni selektoru Tumbakoviću koji ga je stavio na spisak za duel s Škotskom. Lazar je ove sezone odigrao deset utakmica i zabeležio jednu asistenciju, a ugovor s Olimpijakosom, u koji je došao iz Radničkog 2018. godine, mu ističe leta 2023. godine.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crvena zvezda – Indjija 3:2

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter