0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/printscreen

SRAMOTNE SCENE U SRPSKOM FUDBALU: Devojčice se potukle, opšti metež na terenu, haos se nastavio i posle meča! (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.20 u 10:40

U srpskom fudbalu često gledamo svakakve nemile scene, ali je situacija sa meča Razvojne lige za devojčice između Kolubare i Rada šokirao i ljubitelje fudbala koji su se nagledali neprijatnih momenata.

Naime, u jednom momentu, posle žestokog starta, jedna od fudbalerki je ‘uzela pravdu u svoje ruke’, pa je uzvratila rivalki guranjem s leđa.

Usledila je opšta tuča 15-godišnjih devojčica, koje su se udarale, šutirale, čupale za kosu, a na sve to su sudije blago reagovale, samo su nemo posmatrale tuču, pa su glavnog arbitra pojedini vređali s tribina povicima ‘sudija kretenu’.

Predstavnica ŽFK Rad, Suzana Tanasković, koja se našla u ulozi trenera na ovom meču, za ‘Novosti’ je opisala šta se dogodilo.

– Kao akter same utakmice mogu da kažem da je ovo sramota za ženski fudbal. Naše fudbalerke su učene da ne reaguju i da iskuliraju takvu situaciju. Na snimku se može videti da je to naša igračica i uradila. Nakon drugog isuviše nasilničkog odgurivanja, druga naša fudbalerka nije dopustila da neko njenu drugaricu ‘gazi’ i uletela je u klinč. Da sve bude gore sudije se nisu udostojili da pokušaju da razdvoje devojke već su to posmatrali i činilo se uživali u tom prizoru – rekla je Tanaskovićeva za ‘Novosti’.

Ona je dodala da je po završetku meča viđena nova skandalozna situacija:

– Po završetku utakmice naše igračice su se našle ispred svlačionice protivničkog tima, ne znam kako i zbog čega, jer sam dolazila sa terena i nastala je nova pometnja. Redari, kojih nije bilo u blizini, kao organi reda nisu ništa preduzeli. Već su sa strane gledali i posmatrali. Videvši hoškanje igračica doletela sam sa terena, bila sam ponovo neprijatna i drska prema svojim igračicama. Ponavljam, protivnička deca me nisu interesovala ni jednog trenutka, jer smatram da njih treba da umiruju njihovi predstavnici, ja nemam pravo da tuđu decu razvlačim na terenu i po trotoaru – rekla je Suzana Tanasković.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skandal na utakmici Razvojne lige za devojčice Kolubara-Rad 1:0 OBAVEZNO POGLEDATI‼️‼️

A post shared by ЖФК РАД Београд (@zfkrad) on

FOTO: Instagram/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter