0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Mala, ali odabrana ponuda za danas, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 09.11.20 u 11:25

Ovog ponedeljka ponuda nije toliko velika i raznovrsna kao uobičajno, ali smo vam s našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko predloga za danas.

18.00 Borac – Željezničar

Derbi prvenstva Bosne i Hercegovine po imenima klubova. Oba tima gledaju u leđa Sarajevu (Borac i Zrinjskom), međutim, oba i imaju meč manje. Pobeda je imperativ i za sjajnog Amara Osima, ali i Vladu Jagodića. Goran Zakarić će imati pik na nekadašnje saigrače, mada ni ubojitom Leandriću neće faliti motiva protiv tima iz Republike Srpske.

Predlog: GG (1.80)

20.00 Vesterlo – RWDM

Vesterlo pada sve dublje. Ne tako davno član elitnog ranga nalazi se na četiri boda iznad zone ispadanja Druge lige. DOduše, ima dva meča
manje, ali… Rival mu je RWDM koji voli da igra otvoreno i uglavnom mu mečevi idu u 3+. To je zasluga Lorena Demola, trenera koji je u julu preuzeo ekipu. U pitanju je legija stranaca kojoj samo nedostaju Balkanci. Sve ostlao ima.

Predlog: 3+ (1.65)

20.30 Dandalks – Sligo

Za Dandalk igra Srbin Stefan Čolović, bivši fudbaler Proletera. Saigrači ga zovu Srpski čarobnjak, a kažu da ih podseća na Bernarda Silvu.
Stvarno lepe reči za momka koji je ove sezone odigrao 13 mečeva za Dandalk i postigao jedan gol. Naravno, domaćin najviše očekuje od sjajnog centarfora Patrika Hobana (22 meča – 12 golova). Domaćinu i remi više igra nego gostu koji mora da napadne.

Predlog: 1X&2+ (1.35)

20.30 Šelburn – Šamrok

Gazi opasno najveći dželat Partizana u proteklih dve decenije ka novoj tituli. Prvi je na tabeli, ima 45 bodova, čak 11 više od prvog pratioca
Bohemijansa. Šelburn drži glavu iznad vode, ali samo dva boda ima više od Fina koji je na mestu koje vodi u plej-aut baraž. Očekujemo da
napadački duet Bark i Dežk Bern ovo reše.

Predlog: G2-3 (2.20)

UKUPNA KVOTA 8.82 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter