0
Košarka

FOTO: Youtube/screenshoot

POMALO NEOČEKIVANA ODLUKA: Poznato zbog čega Teodosić nije u reprezentaciji, osiguranje nije bilo problem!

Objavljeno: 09.11.20 u 18:43

Posle pobede nad Finskom i poraza usred Beograda od Gruzije pred košarkašima Srbije su novi mečevi, u kvalivikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selektor Igor Kokoškov je objavio spisak igrača na koje računa za ovaj ‘prozor’, a na istom se nije našao Miloš Teodosić.

Tokom prošle reprezentativne akcije problem je bilo osiguranje, na ime kog je Košarkaški savez Srbije morao da uplati 200.000 evra, međutim to sada nije bio slučaj.

– Koliko znam, sada nije u pitanju visina osiguranja već odluka selektora Igora Kokoškova. Kao što je uobičajeno, čuo se sa kandidatima za tim, da bi posle toga saopštio spisak za akciju pod ‘balonom’ u finskom Espou, rekao je za ‘Sport klub‘ generalni sekretar KSS Zlatko Bolić.

PROČITAJTE JOŠ: URADIO JE ONO ŠTO NIKAKO NIJE SMEO: Klub odredio maksimalnu kaznu za srpskog reprezentativca, zbog ovog prekršaja!

Iako je prvobitno bilo saopšteno da je visoka cena osiguranja glavni razlog izostavljanja Teodosića za važnu akciju, Bolić ističe da je razlog poklapanje s takmičenjima klubova.

– Nije problem osiguranje Tea već poklapanje termina Evrokupa i ‘prozora’. Bolonja kao i ostali učesnici imaju termine mečeva 27.i 28, a reprezentacija igra 28. i 30. novembra, dodao je on i poručio da nijedan zahtev za osiguranje nije stigao na adresu KSS, pred ove mečeve.

Inače, Orlovi se 27. novembra sastaju sa Švajcarskom, pa tri dana kasnije sa domaćinom Finskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter