0
Fudbal

FOTO: FSS

O NJEMU BRUJI BALKAN: Nekadašnji vunderkind Dinama iz Zagreba odabrao Srbiju pre Hrvatske!

Objavljeno: 09.11.20 u 19:43

Fudbalska reprezentacija Srbije će u budućnosti moći da računa na još jednog talentovanog igrača.

Naime, Đulio Đekić je odlučio da obuče dres ‘orlova’, i to pre Hrvatske za koju je takođe imao pravo nastupa.

Mladi fudbaler Lokomotive iz Zagreba rođen je 2005. godine i priključio se kadetskoj reprezentaciji Srbije.

Đekić je rođen u Zagrebu, a rano detinjstvo proveo je u Gračcu gde je zaigrao fudbal za Velebit.

– Bilo mi je sjajno u Dinamu. Prešao sam u Lokomotivu, a sad sam dobio poziv za kamp kadetske reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi, rekao je nedavno Đuro Đekić.

PROČITAJTE JOŠ: URADIO JE ONO ŠTO NIKAKO NIJE SMEO: Klub odredio maksimalnu kaznu za srpskog reprezentativca, zbog ovog prekršaja!

Ovaj talentovani fudbaler skautiran je od strane ljudi iz FSS u Osijeku, a kontakt je ostvaren u feberuaru ove godine.Selektor Mirko Bunjevčević je upoznao Đuku Đekića koji je četiri dana proveo u Staroj Pazovi, ali je zanimljivo da njegov kolega na klupi ‘kockastih’ nije na delu video mladog igrača.

– Nisam čuo za Đekića, ali ako ima kvalitet da igra u našoj reprezentaciji, sigurno da ćemo se raspitati. Bilo bi šteta da zaigra za neku drugu selekciju, rekao je Tomislav Rukavina.

Inače, Đekić sve dok ne upiše nastup za ‘A’ tim ima pravo da promeni reprezentaciju, a ovaj fudbaler je prve fudbalske korake napravio u Dinamu iz Zagreba, odakle je kasnije prešao u Lokomotivu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter