0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NEMANJA STEVANOVIĆ: Odbranjeni penal posvećujem supruzi!

Objavljeno: 09.11.20 u 11:10

Golman Partizana Nemanja Stevanović je u javnosti proglašen za heroja utakmice 14. kola Superlige Srbije, na duelu Spartaka i ‘parnog valjka’, odbranivši penal u 90.minutu igre pri rezultatu 1:2 za crno-bele.

Čuvar mreže Partizana izneo je svoje utiske nakon meča.

– Veoma važna utakmica za nas. Imali smo mnogo problema zbog povređenih igrača i zaraženih koronom. Imperativ nam je bila pobeda! Ali, pokazali smo karakter i zajedništvou ovim teškim trenucima i na kraju uspeli zasluzeno da pobedimo – počinje Stevanović.

– Kad je reč o penalu pripremao sam se sa trenerom golmana Jovšom ( prim.aut Nemanja Jovšić). Radili smo analizu i to mi je mnogo pomoglo da odbranim penal. Rituale imam kao i nacine na koji branim penale, ali nek to ostane tajna ovaj put. Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal.

– U Partizanu mi je svaka odbrana omiljena. Trudim se da vodim ekipu na terenu i da ih imam što manje. Drugari iz kluba su mi naravno svi čestitali. Bili su uvek uz mene i zahvalan sam im na tome. Sinoć sam im se odužio odbranjenim penalom. Dobio sam stvarno veliki broj poziva što od rodbine, prijatelja pa do ogromne armije naših navijača!

– Mislim da smo pobedom protiv Spartaka vratili samopuzdanje. Vreme je naš saveznik. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da ćemo pobeđivati.

– Odmor ću provesti sa suprugom koja je moja najveća podrška. Bila je uz mene u najtežim trenucima i ovaj penal poklanjam njoj. Otići ću malo i kod svojih u Zvornik i Tršić, da posetim mamu, rodbinu i prijatelje.

 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter