0
Fudbal

FOTO: FSS

EVO KAKO SE ORLOVI SPREMAJU ZA MEČ DECENIJE: Sve prštalo na prvom treningu, Rajković se pojavio s velikom modricom! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.20 u 19:17

Fudbalska reprezentacija Srbije danas je počela pripreme za novembarski ciklus utakmica, a prva je ona najvažnija protiv Škotske u Beogradu, 12. novembra.

Ukoliko ostvare trijumf, ‘orlovi’ će tako po prvi put posle više od dve decenije zaigrati na Evropskom prvenstvu.

Orlovi su ovog popodneva odradili i prvi trening u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi i tako zvanično otpočeli mini pripreme.

FOTO: FSS

Na otvorenom delu treninga je vladala odlična atmosfera, ali nema sumnje da se ‘iza zatvorenih vrata’ radilo mnogo ozbiljnije i da Ljubiša Tumbaković sa svojim saradnicima sprema razne taktičke varijante, kojim bi mogao da ponovi ono što je u polufinalu naša selekcija uradila u Norveškoj.

Prvog dana okupljanja putem video – konferencije na pitanja medija odgovarali su selektor Ljubiša Tumbaković i Nemanja Gudelj.

Uz dosta nedaća, koje su pratile ovo okupljanje, na kraju su svi u pravo vreme stigli u Srbiju, a među njima i Predrag Rajković, na čijem licu se vide tragovi jednog klupskog treninga. Golman Remsa se pojavio s velikom masnicom na oku koja je nastala tako što se sudario s saigračem na treningu, ali je dobio dozvolu lekara da brani sa hematomom.

FOTO: FSS

Nakon utakmice protiv Škotske, slede dueli u Ligi nacija sa Mađarskom u Budimpešti, tri dana kasnije, i Rusijom 18. novembra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter