0
Evropske lige

UŽASNE SLIKE SA MESTA NESREĆE: Proslavljeni fudbalski as doživeo tešku saobraćajku, auto mu je potpuno uništen a evo kakvo je njegovo trenutno stanje! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.20 u 21:47

Proslavljeni fudbaler Samjuel Eto doživeo je danas tešku saobraćajnu nesreću kada se svojim automobilom zakucao u autobus.

Na svu sreću, njegovo zdravstveno stanje nije ugroženo, javljaju tamošnji mediji.

Prema pisanju BBC-a, proslavljeni fudbalski as bio je u Bafusamu i automobilom se vraćao u Dualu, kada se na putu zakucao u autobus. Eto je odmah prebačen u bolnicu.

PROČITAJTE JOŠ: ROBERTO KARLOS MOŽE DA MU POZAVIDI: Poput najvećih fudbalskih majstora – nesvakidašnja golčina u našem nižerazrednom takmičenju! (VIDEO)

Na osnovu fotografija koje možemo da vidimo, defitivno se radi o ozbiljnoj saobraćajki. Njegov automobil je potpuno uništen sa prednje strane.

Podsetimo, Eto je tokom svoje bogate fudbalske karijere nosio dresove brojnih klubova, među kojima su Barselona, Real Madrid, Inter, Čelzi, Everton…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter