0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Iz bogate fudbalske nedelje izdvojili smo zanimljive predloge

Objavljeno: 08.11.20 u 12:40

Poslednji dan u sedmici rezervisan je za odmor, ali i uživanje uz utakmice najboljih fudbalskih liga, a mi smo vam s našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko predloga za danas.

13.00 Madervel – Seltik

Seltik je uzdrman, a tome doprinosi i izuzetan ritam utakmica koji prosto drobi tim Nila Lenona. U porazima od Rendžersa (0:2) i Milana (1:3), kao i remijima sa Aberdinom (3:3) i Lilom (2:2), odbrana šampiona je pokazala ogroman broj slabosti, što je oslikano u čak 10 primljenih golova. Sada idu na noge Madervelu koji na svom Fir Park stadionu ume da bude nezgodan, a Seltik prava na kiks, jednostavno, nema.

Predlog: 2&3+ (2.00)

16.00 Rendžers – Hamilton

„Policajci” igraju sjajnu sezonu i nalaze se u neverovatnoj seriji. Poslednji poraz doživeli su od Bajera iz Leverkuzena u prošlosezonskom izdanju Lige Evrope, a o škotskoj Premijer ligi i da ne govorimo. Nalaze se na prvom mestu sa devet bodova i dve utakmice više u odnosu na Seltik i sigurno je namera Rendžersa da tako ostane i nakon 14. runde. Hamilton ne bi trebalo da bude bilo kakva prepreka da se to i ostvari.

Predlog: D3+ (1.45)

21.00 Valensija – Real Madrid

Davno je prošlo vreme kada je Valensija bila kost u grlu Realu i Barseloni. „Slepi miševi” prolaze kroz težak period, što se odražava na rezultate. Real se muči na svim frontovima, ali nekako gura. Čim su bolji od Barselone, već pola navijača je srećno.Pride idu pobede i krstarenje kroz Ligu šampiona, sa manje ili više uspeha.

Predlog: Ki2 (1.67)

19.00 Crvena zvezda – Inđija

Ritam četvrtak-nedelja sve teža pada igračima Crvene zvezde jer su u igri za plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Mora se priznati da je Stanković razigrao veliki broj fudbalera i da komotno mogu da se sastave dva tima. Inđija je izgubila od Metalca iz poslednjeg šuta koji su uputili gosti i sada joj ostaje malo aduta na „Rajko Mitić” stadionu, gde je lider neprikosnoven, efikasan i sa postojanom odbranom.

Predlog: 1-1&3+ (1.77)

15.30 Volfzburg – Hofenhajm

„Vukovi” nemaju poraz, ali zbog samo jedne pobede zauzimaju mesto na sredini tabele. Kada neko vidi dva gola na meču Volfzburga može smatrati da je imao sreće. Evo prilike da se sve to popravi jer sa Hofenhajmom može da se igra pošto im je bunker nepoznata reč. Polako im se svi igrači vraćaju u psotavu i trener Henes lakše diše i sa više optimizma ide na gostovanja.

Predlog: GG (1.50)

18.00 Bolonja – Napoli

Imao je Gatuzo šta reći svojim igračima posle poraza od Sasuola. Odavno nismo videli tako ležeran pristup Napolitanaca, pa se nadamo da će se ovde iskupiti. Gosti nemaju većih problema sa izostancima, a u redovima domaćina je pola tima na lečenju: Santander, Olsen, Dijks, Mbai, Medel, Pioli, Sansone. Ni sam Mihajlović ne zna koga će imati na raspolaganju. Želimo da pomenemo talentovanog napadača Bolonje Musu Barova, koji bi mogao biti pravo otkrovenje.

Predlog: Ki2 (1.70)

20.45 Milan – Verona

Rano je reći da Milan može prekinuti dominaciju Juventusa, ali svakako su na dobrom putu. Mnogima je nepoznat podatak da Pioli ima najmlađu ekipu u ligi. Na toj osnovi, a sa vrednim radom i nezaustavljivim Ibrahimovićem, mogu se graditi i snovi o tituli. Kada bismo krenuli da nabrajamo sve igrače na koje Jurić ne može računati, ne bismo stigli da napišemo sve pohvalno što Verona u ovoj sezoni i u takvoj situaciji postiže. Pitamo se šta bi samo bilo da su kompletni?!

Predlog: 1X&2-3 (2.50)

20.15 Arsenal – Aston Vila

Arsenal je slavio na Old Trafordu, pa su očekivanja da će ih taj trijumf motivisati. Međutim, to je Arsenal, a sa njim je uvek i sve nezivesno. Interesantno da ove ekipe nemaju remi, kao i da gostujuća beleži stahovit pad u defanzivi. Prvo im je Lids postigao tri gola (0:3), pa Sautempton četiri (3:4), a to nisu ekipe od kojih se očekivalo da Martinezu tako napune mrežu. Kada je situacija u Smitovom timu ovakva kakva jeste, Arteta mora tražiti totalnu ofanzivu.

Predlog: D2+ (1.65)

21.00 Lion – Sent Etjen

Radnička klasa protiv buržoazije, ovaj put, na sreću lokalnih ugostitelja i prodavaca, bez navijača. Što pre uprava shvati da je spas Sent Etjena u odlasku Puela, utoliko bolje. Nejasno je kako ne vide da ga igrači i navijači ne žele. Gosti imaju solidan kadar. Doduše, mogli su se bolje pojačati, ali kakva vajda kad Puel sve radi po svom. Ni jaka postava na oslabljeni Monpelje nije bila dovoljna za bod. Lion je remizirao u Lilu. Dobar bod, s obzirom da im je rano isključen Marselo.

Predlog: D2+ (1.47)

UKUPNA KVOTA 132.54 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživo sa stadiona Barselone,naša draga @fanistipkovic ❤️ Koji rezultat očekujete? Barselona-Dinamo Kijev #Barcelona #Barca #ChampionsLeague #FaniStipkovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter