0
AdmiralBet ABA Liga

SAVLADANA JE I PRIMORSKA, ZVEZDA I DALJE ‘MAKSIMALNA’: Crveno-beli se ‘kockali’, a onda je Volden morao da uzme stvar u svoje ruke! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.20 u 19:28

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi nakon što su pobedili ekipu Primorske rezultatom 84:72.

Ekipa sa Malog Kalemegdana zabeležila je šestu pobedu od isto toliko odigranih utakmica, dok je slovenački tim i dalje bez pobede.

Izabranici Saše Obradovića tokom prvog dela igre imali su i 15 poena prednosti, ali su dozvoljavali protivniku da se vrati u meč i unese neizvesnost u završnici.

Primorska je u trećoj deonici drastično smanjila broj izgubljenih lopti, u skoku su takođe bili mnogo bolji, a serijom 8-0 okončali su taj period i prišli na samo pet poena zaostatka (65:60).

PROČITAJTE JOŠ: TRENIRA SA LEGENDAMA DOK ČEKA NOVI ANGAŽMAN: Nekadašnji košarkaš ‘večitih’ u društvu NBA asova, održava formu na najbolji mogući način! (FOTO)

Na nešto više od šest minuta do kraja meča, domaći su prišli na -3. Tada je stvar u svoje ruke uzeo Kori Volden, pogodio je dva bacanja, zatim ukradena lopta i u napadu koji je usledio trojka uz faul – 75:66, i praktično tada odredio pobednika.

U pobedničkom timu, najbolji je bio Tejlor Ročesti sa 16 poena (6-8 iz igre), 3 skoka i 5 asistencija, i Ognjen Dobrić ubacio je 16 poena (4-13 iz igre), uz 6 skokova, a Kori Volden dodao je 15 (2-6 iz igre, 10-10 penali).

FOTO: ABA liga

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter