0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

PROMENA PLANA: Megini biseri se povukli sa NBA drafta!

Objavljeno: 08.11.20 u 16:07

Četiri mlada košarkaša odlučila su da se povuku sa NBA drafta.

Srpski košarkaši Filip Petrušev i Nikola Mišković neće učestvovati na predstojećem NBA draftu, saopštio je njihov agent Miško Ražnatović. Pored njih povukli su se i Crnogorac Marko Simonović i Hrvat Darko Bajo.

Ovo nije ništa čudno, s obzirom da tokom poslednjih dana možemo čuti da su određeni igrači odlučili da povuku svoje ime sa drafta.

– Nikola Mišković, Marko Simonović, Darko Bajo i Filip Petrušev neće učestvovati na NBA draftu 2020, kratko je napisao Ražnatović na Tviteru.

FOTO: ABA liga/Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mišković, Petrušev i Simonović brane boje Mege, dok Bajo igra za Split. Petrušev je bio MVP meseca oktobra u ABA ligi, jer je u proseku beležio 21,7 poen i 7,2 skoka po utakmici, Simonović ima prosek od 16,2 poena i okruglo 10 skokova, kao i dve asistencije po meču, dok Mišković beleži 7,8 poena.

Inače, NBA draft će se održati u sredu, 18. novembra, a sredinom avgusta je održana i lutrija, posle koje je postalo jasno da će prvi birati Minesota Timbervulsi, a drugi Golden Stejt Voriorsi.

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter