1
Evropske lige

FOTO: Screenshot/YouTube/Sport Klub

‘OVO JE PENAL ZA OTKAZ’: Na ‘ostrvu’ osuli drvlje i kamenje po Mitrovićevom saigraču, posle najgore izvedenog jedanaesterca u istoriji fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.20 u 12:21

U borbi za opstanak svaki bod je bitan, a naročito boli onaj koji se prospe u 98. minutu utakmice.

To je sinoć uradio Fulam, na gostovanju Vest Hemu (1:0) u 8. kolu Premijer lige.

Jedini gol postigao je Tomaš Souček u prvom minutu nadoknade vremena, a Fulam je u osmom minutu nadoknade imao zicer za izjednačenje.

Nakon velike drame i asistencije VAR sudija, a onda i gledanja snimka od strane glavnog, Fulam je dobio penal.

Dok je njihov najbolji igrač Aleksandar Mitrović stajao se sa strane i klečeći pratio šta radi njegov saigrač, loptu je namestio Ademol Lukman. I onda, 23-godišnji fudbaler je užasno izveo ‘panenku’ i propisno se obrukao. Samo je ‘bocnuo’ loptu i poslao je pravo u ruke golmana Lukaša Fabijanskog.

 

(Video:YouTube/Sport Klub)

Dok su društvene mreže ‘gorele’ zbog ovog promašaja, ništa manje ljut nije bio ni menadžer Fulama Skot Parker.

– Razočaran sam i pomalo ljut. Lukman je mlad igrač i kada ste mladi, onda pravite greške. I morate da učite iz njih. Svako može da promaši penal, ali ako odlučite da tako izvedete jedanesterac onda morate da date gol. On mora to da shvati. Sjajan je igrač i odličan je od kada je sa nama, a videćemo sada njegov karakter. Mora da nauči, rekao je Parker.

Inače, Mitrović je verovatno zbog povrede koja ga je mučila izvođenje najstrožije kazne prepustio saigraču, ali ovaj nije na najbolji način to uradio i pomogao Fulamu da dođe do boda pred seriju teških utakmica (Everton, Lester, Mančester siti, Liverpul).

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživo sa stadiona Barselone,naša draga @fanistipkovic ❤️ Koji rezultat očekujete? Barselona-Dinamo Kijev #Barcelona #Barca #ChampionsLeague #FaniStipkovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

1 Komentara

  1. Zasaluzio je da ostatak sezone presedi na klupi, dok nauci kako se igra i bori za svoj klub. Panenka je vrlo rizican nacin izvodjenja penala i na to se ne odlucujes u poslednjim sekundama meca kad ti donosi bod ili pobedu. Moze se razumeti da golman pogodi stranu i da odbrani, ali ovako neozbiljno izvodjenje je za izbacivanje iz tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter