4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

OSTOJA MIJAILOVIĆ TUŽIO ČOVIĆA? Razbuktao se rat ‘večitih’, a epilog bi mogao da dobije na sudu!

Objavljeno: 08.11.20 u 15:35

Verbalni rat čelnika dva najveća srska košarkaška kluba se nastavlja.

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se na svom zvaničnom Tviter nalogu porukom koja je upućena prvom čoveku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.

Prvi čovek Parnog valjka je najavio je posredno tužbu, bar se tako može zaključiti na osnovu onog što je napisao.

Čović je nedavno gostovao na TV Pink i tom prilikom je takođe odgovorio Mijailoviću na ranije tvrdnje da je predsednik kluba s Malog Kalemegdana ‘čovek koji siluje ABA ligu.’

– Ime Partizana nije krivo, krivi su ljudi koji su kadrovisali takve ljude u sport. Puno se ološa nakupilo u košarci. Baš pravog ološa, nepismenog, polupismenog, dozvoljava im se da pljuju, napadaju porodicu sa svih strana, rekao je Čović.

PROČITAJTE JOŠ: ‘OVO JE PENAL ZA OTKAZ’: Na ‘ostrvu’ osuli drvlje i kamenje po Mitrovićevom saigraču, posle najgore izvedenog jedanaesterca u istoriji fudbala! (VIDEO)

Upravo zbog tih izjava se Mijailović i oglasio putem Tvitera:

– Ne želim da odgovaram na besmislice gostujućeg voditelja jutarnjih programa. Izrečenim stvarima se bave advokati! Ne može baš uvek da prođe sa ‘pas laje, vetar nosi’, napisao je Mijailović.

Inače, sukob večitih rivala traje već duže vreme, a sve je kulminiralo nedavno kada je blokiran račun regionalnog takmičenja.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako igra Serhio,dočekaće i unuka 😀😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

4 Komentara

      • No neim, moze covek da bude i glup i nepismen , ali ako ga neko optuzi da valja drogu , onda taj neko to treba i da dokaze.A protiv tog ,nekog, postoje prijave zbog pljacke na Kosovu.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter