0
Evropske lige

‘ORAO’ PONOVO DOMINIRA: Dušan Tadić se ponovo upisao u strelce, ovo mu je peti gol zaredom u dresu Ajaksa! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.20 u 19:06

Fudbaleri Ajaksa pobedili su ekipu Utreht rezultatom 3:0, i na taj način stigli do sedme pobede u sezoni.

Fudbaleri Ajaksa poveli su tek u 62. minutu preko Davi Klasena, a prednost je duplirao reprezentativac Srbije Dušan Tadić u 71. minutu sa bele tačke.

Nekadašnji fudbaler Sautemptona je nastavio sjajan niz, jer je ovo bio peti gol Tadića u petoj uzastopnoj utakmici za Ajaks. Konačnih 3:0 postavio je rezervista Kvinsi Promes u prvom minutu sudijske nadoknade.

PROČITAJTE JOŠ: SRBIN JE NA OVAJ NAČIN ZASENIO SVET: Pogledajte evrogol nekadašnjeg igrača Partizana, ubačena lopta sa desne strane, a onda… (VIDEO)

Tadićeva serija krenula je 24. oktobra kada je u ubedljivoj pobedi protiv Venloa pogodio, a zatim je tresao mrežu i protiv Atalante, Sitarda i Mitjilanda.

Posle pobede Ajaks je na čelu tabele sa sedam pobeda iz osam kola, a šansu da se sa njima izjednači imaće Vitese, koji dočekuje Emen. Utreht je zabeležio prvi poraz posle četiri meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter