8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Umalo da se desi šok na maglovitoj ‘Marakani’, Falćineli ponovo junak! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.20 u 21:15

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da pobede večeras ekipu Inđije na svom stadionu sa 3:2 i naj način spreče veliko iznenađenje.

Nakon 14. odigranih kola crveno-beli su povećali prednost na vrhu tabele i odlepili se Vojvodini na +8.

Ekipa srpskog šampiona do prednosti došla u 21. minutu. Željko Gavrić je probio po levom boku, ubacio je loptu u sredinu, a italijanski napadač Dijego Falćineli je bio na pravom mestu.

Međutim, u 36. minutu ekipa Inđije postigla je izjednačujući pogodak, nakon kardinalne greške mladog Strahinje Erakovića. Viđena je slična situacija kao i u večitom derbiju, mladi štoper je pogrešio u dodavanju, što je gostujući igrač iskoristio.

Zvezda je na početku drugog poluvremena dala sve od sebe da što pre dođe do prednosti. Crveno-beli su ređali prilike, a u jednoj situaciji stativa je spasila gostujuću ekipu.

PROČITAJTE JOŠ: AU KAKAV ‘ŠAMAR’ ZA ORLOVE: Tumbaković za meč decenije neće moći da računa na ‘pola tima’!

U 64. minutu usledio je ‘hladan tuš’ za izabranike Dejana Stankovića. Rezervista Dimitrijević je kroz noge Degeneku uposlio sa desne strane Neškovića, koji izbija sam ispred Borjana i sa ivice peterca ponovo uspeva da savlada iskusnog čuvara mreže.

Delovalo je da će se večeras na Marakani desiti senzacija, ipak, do toga nije došlo. U 74. minutu glavni arbitar meča je pokazao na belu tačku, nakon duela Luke Čermelja i Milana Pankova. Odgovornost je preuzeo Aleksandar Katai koji je bio siguran i loptu poslao pod prečku.

Tačku na ovu utakmicu postavio je Italijan Dijego Falćineli. Igrao se 82. minut, Gobeljić je izveo korner sa leve strane, a italijanski napadač je sjajno zahvatio loptu glavom i sa nekih desetak metara savladao golmana gostujuće ekipe.

FOTO: FK Crvena zvezda

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

8 Komentara

  1. Interesantni ovi komentari o kradji. Sta je tacno pokradeno? Kao ofsajd kod prvog gola, pogledajte usporeni snimak pa cete videti ako to uopste zelite. Sta je sporno kod penala, da li Pavkov nije povucen sa ledja? Inace, pored toga, Zvezda je imala sansi da je mogla da da 7-8 golova, ali realno. Bilo je i precke, stative, izlazaka sam ispred golmana. Da li je Indjija imala jos neki sut osim ova dva gola? Nije. Nego, najlakse je odmah krenuti sa spinovanjem, nije vazno ni da se pogleda snimak situacija, nego napadni, a neko ce poverovati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Anonimni, pa ti nisi nikako ni spavao posle Zvezdine pobede. Koliko si opterećen vidi se iz podatka u koliko sati si pisao komentar. Ovo se odnosi i na ,,magla“. Lično mislim da se radi o istom kompleksašu i da to nisu dva tipa nego jedan jedini kompleksaš i zvezdomrzac.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sme li neko od vas burek-novinara da napiše da je kod prvog gola zvezde ofsajd bio bar metar? A o penalu neću da pričam…

    0
    0
    Odgovori
    • Ofsajd nije bio iako bi ti to želeo,nego dali je Asano bio u ofsajdu?? bio je, ali to niko kaže jer je komentator arene rekao da nema ofsajda. Znam nije lako navijati za partizan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter