0
Evrokupovi

Screenshot

I ŠKOTI OSLABLJENI PRED MEČ ODLUKE: Krilni napadač ne može da putuje u Beograd!

Objavljeno: 08.11.20 u 13:21

Srbija će biti lišena usluga Filipa Đuričića u finalu baraža Lige nacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 12. novembra na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali ni Škoti nemaju sreće kada je igrački kadar u pitanju.

Naime, jedan od najboljih pojedinaca iz tabora ‘suknjica’ Rajan Frejzer neće moći da pomogne svom timu u meču koji će jednoj od dve selekcije obezbediti kartu za smotru najboljih selekcija na starom kontinentu naredne godine.

Razlog nije korona virus kao kod veziste Sasuola, već povreda. U petak je ustanovljeno da je Frejzer zadobio povredu butnog mišića zbog čega nije bio u protokolu za utakmicu Primijer lige između njegovog Njukasla i Sautemptona. Iako je mirovao proteklog vikenda, to ipak nije pomoglo.

PROČITAJTE JOŠ: ‘OVO JE PENAL ZA OTKAZ’: Na ‘ostrvu’ osuli drvlje i kamenje po Mitrovićevom saigraču, posle najgore izvedenog jedanaesterca u istoriji fudbala! (VIDEO)

Brzonogi krilni fudbaler koji je do prošle sezone bio uzdanica Bornmuta, tokom leta je odbio novi ugovor i prešao u Njukasl.

Kormilara Škotske Stiv Klarka je radovala sve bolja forma Frejzera (assistirao u pobedi nad Evertonom prošlog vikenda), ali na kraju ipak neće moći da računa na njega za okršaje s Srbijom, te Slovačkom i Izraelom.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uživo sa stadiona Barselone,naša draga @fanistipkovic ❤️ Koji rezultat očekujete? Barselona-Dinamo Kijev #Barcelona #Barca #ChampionsLeague #FaniStipkovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter