1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

ASANO ZADOVOLJAN NAKON TRIJUMFA: ‘Vraćamo samopouzdanje! Sada je vidan pomak, ali je potrebno vreme’

Objavljeno: 08.11.20 u 11:38

Partizan je savladao Spartak u Subotici rezultatom 1:2.

Jedan od junaka meča bio je reprezentativac Japana Takuma Asano.

Bila je ovo teška utakmica, to smo znali od starta. Dodatni pritisak nam stvara što zaostajemo sa bodovima i što smo znali da ih prospemo na gostovanjima. Ipak, ono što je primetno jeste da smo počeli da vraćamo samopouzdanje i da nastavljamo da igramo kako smo se dogovorili i kad se desi da primimo gol. Tu smo uvek padali psihološki iz straha da ne izgubimo i onda ti se ‘vežu noge’. Sada je vidan pomak, ali je potrebno vreme da još više igramo i igramo kao tim – rekao je Asano za sajt Partizana.

Drugi gol postigao je reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić.

Šćeka ( prim.aut.Aleksandar Šćekić) je sjajan momak i saigrač. Staložen, miran i uvek uskoči u pravom trenutku. Dao je sjajan gol koji je puno značio ekipi!

Heroj utakmice je ipak Nemanja Stevanović.

On je heroj, ali zasluga za ovu utakmicu ide i svim momcima iz razloga koji sam pomenuo. Neca je odličan kod penala, to svi znamo, ali ipak oni su uvek lutrija . Neca uvek zbija šale, sa njim nikada nije dosadno, a uz to je sjajan golman i pun samopouzdanja!

U ekipi Spartaka je i njegov sunarodnik Noboru Šimura.

Iskreno, sreli smo se prvi put, nisam ni znao da imaju Japanca u timu. Malo smo popričali pre utakmice.

Danas se priključuje selekciji Japana. Pričao je o svojim očekivanjima.

Iskreno se radujem! Za svakog igrača je velika čast biti u nacionalnom timu Japana. Potrudiću se ili da dam gol ili da asistiram – završava Takuma Asano.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Kako se ogelda taj vidljivi pomak? Spartak je juce ispustio nereseno promasenim penalom. Nista Partizan nije igrao leprsavo, stvarajuci bezbroj sansi, naprotiv dosta mucna igra, jalova, prazna. Spartak takodje nista nije pruzio s obzirom kako znaju da odigraju. Da je juce SPartak remizirao ili recimo pobedio, da li bi i onda bio vidljiv taj pomak?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter