0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

ŽARKO LAZETIĆ ZA HOTSPORT: Odlična utakmica, sve pohvale za sudije – šteta što nema navijača!

Objavljeno: 07.11.20 u 10:45

Fudbaleri Metalca remizirali su sa Vojvodinom 3:3 na svom terenu u meču 14. kola Superlige Srbije, a nakon utakmice trener ekipe iz Gornjeg Milanovca Žarko Lazetić u razgovoru za HotSport izneo je svoje impresije.

– Pre svega moram da kažem da je bila odlična utakmica u svakom smislu. Šteta što nema publike. Da pohvalim suđenje. Bilo je svega 20-ak prekida, što je na nivou Lige Evrope ili Lige šampiona. Kada je tako onda su u prvom planu igrači, kako i treba da bude. Za sudije pohvale kako su obavile posao – rekao je Lazetić.

Metalac je bio u rezultatskom zaostatku, Vojvodina je vodila sa 3:1 sve do 85. minuta, kada je usledio furiozan finiš domaćih i golovi rezervista Arambašića i Grbovića koji su ekipi iz Gornjeg Milanovca obezbedili bod.

– Gubili smo 3:1, izjednačili smo u poslednjim minutima. Imamo razloga da budemo zadovoljni rezultatom i stavom tokom cele utakmice. Međutim, način na koji smo igrali i kako se odvijala utakmica, mislim da smo zaslužili više. Negde kada analiziram sve, nisam zadovoljan. U momentima naše dominacije od početka drugog poluvremena do 70. minuta, nismo uspeli da iskoristimo šanse i onda smo primili dva gola iz nekih odbitaka. Uspeli smo da se vratimo i sigurno to pokazuje da ekipa raste. Veoma sam zadovoljan što su igrači sa klupe postigli golove. To isto govori o sjajnom ambijentu – rekao je trener Metalca.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca je u odličnoj seriji bez poraza. Poslednji put izabranici Žarka Lazetića izgubili su još 12. septembra od Voždovca 4:0.

– Trudimo se da se ne obaziremo na to. Tačno je, sada će skoro dva meseca od poslednjeg neuspeha. Idemo od utakmice do utakmice. Imamo neke svoje ambicije da iz meča u meč napredujemo. Za sada nam to ide dobro. Imamo neki interni dogovor da ne gledamo tabelu do kraja polusezone, pa da tek onda vidimo gde smo. Čeka nas težak raspored, kao i sve ekipe. Do kraja godine imamo pet utakmica u prvenstvu i jedna u Kupu. Imamo sad ovu reprezentativnu pauzu, da se dobro odmorimo i unapredimo igru. Da iskoristimo što više igrača u tom periodu kada je puno utakmica i kada su teški terenu, te da iz svakog duela izvučemo maksimum – zaključio je trener Metalca Žarko Lazetić.

 

 

FOTO: FK Metalac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter