0
Evroliga

(Foto: Dragana Stjepanović / KK Partizan NIS)

TRINKIJERI NAKON TRIJUMFA PROTIV ZVEZDE: ‘Bravo! Nije lako igrati ovako kvalitetnu odbranu’

Objavljeno: 07.11.20 u 10:59

Trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri bio je prezadovoljan odbranom koju su njegovi izabranici odigrali protiv Crvene zvezde.

Bavarci su pobedom od 74:59 došli do skora 5-2 i deobe druge pozicije Evrolige sa Žalgirisom.

Utakmica u ‘Audi domu’ odlučena je u poslednjim minutima, kada je Bajern pri vođstvu 61:59 napravio seriju od 13:0 i na kraju ubedljivo slavio.

– Hoću da kažem ‘bravo’ svojim igračima jer nije uvek lako igrati odbranu ovako kvalitetno i sa tom dozom truda, posebno kad ne igrate dobro u napadu. Bili smo loši u napadu jer su i oni jaka odbrambena ekipa – rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Zvezda je imala očajnu napadačku utakmicu, najbolji igrač Džordan Lojd sveden je na šut iz igre 2/14 i sa 59 ubačenih poena nije ni mogla da se nada trijumfu.

– Zato je ovo bila bitka odbrana. Spustili smo ih ispod 60 poena, velika je pobeda. Još jedna timska. Imali smo pomoć od svih, čak i od naših mlađih igrača, idemo dalje zaključio je italijanski trener.

 

 

Foto: Dragana Stjepanović / KK Partizan NIS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter