0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: U subotu nas očekuju odlični mečevi i bogata ponuda, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 07.11.20 u 12:40

Prvog dana vikenda očekuju nas mečevi nekih od najboljih evropskih liga, dueli Superlige Srbije i još mnogo zanimljivih utakmica, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

15.00 Kaljari – Sampdorija

Sardi će pokušati da se iskupe za poraz u Bolonji, ali to neće ići lako ukoliko ne poprave igru u odbrani. Di Frančesko ima mnogo problema u
poslednjoj liniji, jer se to zbog konkretne igre u napadu toliko ne oseća. Ipak, velika je verovatnoća da će ostati pri napadačkom stilu igre, jer je to pristup koji mu trenutno više odgovara. Gosti su u naletu (3-1-0) i pokušaće da se domognu celog plena, ali zbog načina na koji igraju oveekipe, veća vrednost je u igrama na golove.

Predlog: GG&3+ (1.85)

16.00 Radnički – Radnik

Derbi jugoistoka zemlje u kome je Radnički favorit, a sa novim trenerom Đuričićem su ostvarili sva tri rezultata na utakmicama koje su bile
siromašne golovima. Surduličani su imali iskušenje protiv Zvezde i nisu se dobro proveli, ali njima su ostale utakmice puno važnije i stvar su
prestiža jer ravnopravnije mogu da se nose sa rivalima. Zbog toga će golgeter Makarić i ostali u Nišu potražiti pukotine u domaćoj odbrani.

Predlog: Ki1 (1.50)

16.00 TSC – Mladost

TSC ne igra kao prošle sezone, ali je to donekle i logično. Poraz od Voždovca, pre toga Proletera, svakako im je poremetilo planove, ali na
tim mečevima zakazali su strelci. Oba su izgubili nulom. Vreme je da se probude mada će naići na čvrst otpor tima iz Lučana koji će i u napadu imati šta da kaže. Očekuje se sadržajna utakmica i sva tri ishoda su moguća. Ambiciozniji TSC ima obavezu da na stadonu u Senti ne zakaže.

Predlog: Ki1 (1.75)

16.15 Barselona – Betis

Neuobičajeno teška situacija u obezglavljenoj Barsleoni. Na sve se nadvio i tamni finansijski oblak i ovo može biti početak sloma jednog
velikog kluba, ne samo tima. Mesi definitivno nije ono što je bio, a bez njega je to prazna priča. Ko bi rekao da će biti tek na 12. mestu, ali kako igraju, ništa ne čudi. Betis je ponovo stao na noge, bar na tren, pa će učiniti sve da iskoristi nezdravu situaciju u Kataloniji.

Predlog: I2+&II1+ (2.60)

18.30 Borusija D. – Bajern

Uvek se sa nestrpljenjme očekuju ove utakmice naročito kada se igra u Dortmundu. Sada, bez prisustva publike, „milioneri” nemaju značajniju prednost. Skloni su kiksevima pa iako je Bajern posebna inspiracija ne može se reći da su u ravnopravnoj ulozi. Bavarcima Zile (korona) i Alaba (neće novi ugovor) prave probleme mada se Flik i ranije susretao sa sličnim dilemama i lako ih je rešavao.

Predlog: X2&GG (1.80)

18.30 Čelsi – Šefild junajted

Lampard je zabeležio rutinsku pobedu na Turf Muru (3:0), pa bi trijumf nad slabim Šefildom mogao značiti povratak domaćina među prve četiri ekipe. Može se reći da oporavljeni Zijah pomože Verneru da se razigra, a svima je jasno koliko učinak Čelsija zavisi od ova dva igrača. Pulišić bi zbog povrede mogao ostati na oporavku. Vajlder ne uspeva da nađe prošlosezonski ritam, dok mu raspored utakmica dodatno otežava posao.

Predlog: 1&2-3 (3.05)

21.00 Pari Sen Žermen – Ren

Jasno je da će igrači Rena imati ozbiljan test u Parizu. Istina, Stefanovi izabranici imaju jak karakter, ali nisu navikli da igraju u ovako
zgusnutom rasporedu kao što je na to navikao njihov protivnik. Ispostavilo se da je povreda Nejmara teža nego što se mislilo, pa je velika verovatnoća da će Brazilac propustiti ovu utakmicu, a možda i Mbape. Kamavinga, Mouasa, Nijang, Rugani i Tait su upitni kod gosta.
Bilo je golova na obe strane u njihovim poslednjim odmeravanjima snaga.

Predlog: 1X&GG (1.90)

UKUPNA KVOTA 131.70 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter