1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SJAJNE VESTI IZ HUMSKE: Partizan dobio neočekivano pojačanje pred meč sa Spartakom! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.20 u 12:10

Iako je u petak iz Humske stigla informacija da su Lazar Marković i Lazar Pavlović pozitivni na Kovid-19, samo dan kasnije dobre vesti za Partizan.

Lazar Marković se oporavio jer je testiran negativno na korona virus i biće na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću za naredni duel koji se igra večeras od 18 sati sa Spartakom.

PROČITAJTE JOŠ: ZDRAVKO MAMIĆ: Govore mi – ‘Srpsko kopile’ i ostale bljuvotine – udarajte do mile volje!

Uz Humske je dostavljen dokaz u vidu dokumenta iz Instituta za javno zdravlje Srbije „dr Milan Jovanović Batut“.

– Sa velikom radošću obaveštavamo javnost da je na ponovljenom testu za SARS-CoV-2 zaključno sa danom 7. 11. 2020 godine Instituta za javno zdravlje Srbije ‘dr Milan Jovanivić Batut’, igrač FK Partizan Lazar Marković negativan, te da će biti na usluzi šefu Aleksandru Stanojeviću za meč 14. kola Linglong Superlige Srbije – navode iz tabora crno-belih.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Kave sjajne vesti,, MUĆKA BRE. Juče pozitivan danas negativan, jedinstven slučaj u celome svetu.Ovime obavezno moraju da se pozabave istražni organi jer tu nisu čista posla već moguće kršenje zakona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter