8
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ IZNEO OZBILJNE OPTUŽBE: Evo šta je prvi čovek Zvezde rekao o Ostoji Mijailoviću! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.20 u 13:17

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, govorio je o ‘napadima iz tabora najvećeg rivala’ i izneo ozbiljne optužbe na račun Ostoje Mijailovića, prvog čoveka KK Partizan.

On je istakao da postoje pritisci i napadi, ali je naveo da ne bi da pominje ime Partizana.

– Ime Partizana nije krivo, krivi su ljudi koji su kadrovisali takve ljude u sport. Puno se ološa nakupilo u košarci. Baš pravog ološa, nepismenog, polupismenog, dozvoljava im se da pljuju, napadaju porodicu sa svih strana – naveo je Čović.

Potom je konstatovao da ni Crvena zvezda ni FMP nisu privatni klubovi, a potom naveo i da ne pita ‘čiji je Britiš motors, niti kako su kupljena i čija su neka osiguravajuća društva’.

– Prešao sam na novu disciplinu rekreacije, uvežbavam silovanje sekača i narkodilera u havarisanim automobilima. Intenzivno se bavim tom aktivnošću – kazao je prvi čovek KK Crvena zvezda, a potom dodao:

– To je sramota, vi svi imate porodice, ja ničiju porodicu nisam dirao. Dotični je ispevavao i plaćao banditima i hohštaplerima da mojoj supruzi pevaju pesme. I sada treba da koristim reč koju narod razume, kako govedima da se obraćamo, da mučemo? Sram ga bilo i sve one koji ga podržavaju – rekao je Čović.

On je potom temu preneo na problematično stanje u ABA ligi.

– Zvezda neće dozvoliti da se dva miliona evra novca građana Srbije, poreskih obaveznika, troškari… Tri puta smo jednoglasno donosili odluke u Skupštini (ABA lige p.a), a Ostoja neće da potpiše. Havarišeš automobile, pa ga vraćaš u Nemačku, pa ga napuniš drogom i onda te uhvate sa 600 kila… – istakao je Čović gostujući na televiziji Pink.

0
0

8 Komentara

  1. Srbija nezna za veceg lopova od Covica, sa parama namenjenim narodu na Kosovu kupio je milionski vredan kompleks stanova u LA (Torrance), ovo zna svaki Srbin u LA, Vucic i njegova banda ovo ne zeli da zna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo je rekao mnogo se olosa nakupilo u kosarci, a da li je svestan da je on jedan od najvecih… KOSOVO I METOHIJA jos uvek krvare od njegovih oljacki……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter