0
Evropske lige

LEVANDOVSKI OPET NEMILOSRDAN: Postigao 11. pogodak u prvenstvu i rešio pitanje pobednika derbija!

Objavljeno: 07.11.20 u 20:46

Bajern savladao Borusiju u Dortmundu!

U okviru 7. kola Bundeslige sastali su se Borusija Dortmund i Bajern Minhen. ‘Kaznena ekspedicija’ koju sa klupe predvodi Hans Flik ostvarila je još jednu pobedu i upisala nova tri boda.

Utakmica na ‘Signal Iduna Park’ stadionu odigrana je bez prisustva publike. Atmosfera je totalno suprotna od one na koju smo navikli da gledamo na stadionu u Dortmundu. 

Robert Levandovski je doneo prednost aktuelnom šampionu Evrope u 27. minutu, ali je poništen nakon reakcije iz VAR sobe.

Na terenu je viđena velika borba i prava je šteta što su tribine bile prazne. 

U 45. minutu utakmice, kapiten domaće ekipe Marko Rojs, postigao je pogodak i doneo prednost Borusiji. Slavlje u Dortmundu nije dugo trajalo! Već u 4. minutu nadoknade prvog dela igre, reprezentativac Austrije David Alaba postigao je pogodak za izjednačenje. 

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA SRBIJE: Partizanov heroj je Nemanja Stevanović, golman spasao crno-bele u 90. minutu!

Bavarci su sjajno startovali u drugom poluvremenu! U 48. minutu je Robert Levandovski postigao pogodak i opravdao epitet najboljeg napadača u Evropi, a po mišljenju mnogih i na planeti.

Bajern je želeo da postigne još barem jedan pogodak i to im je uspelo u 80. minutu. Nakon asistencije Levandovskog, gol je postigao bivši igrač Mančester Sitija Leroj Sane. 

Erling Haland je zatresao mrežu Manuela Nojera u 83. minutu i tako ublažio poraz svoje ekipe.

PROČITAJTE JOŠ: KRISTAL PALAS PONOVO UBEDLJIV: Ekipa Marsela Bijelse doživela težak poraz! (VIDEO)

Glavna ‘zvezda’ nacionalnog tima Poljske, Robert Levandovski, postigao je još jedan pogodak u 93. minutu, ali i on je ponišeten nakon reakcije iz VAR sobe.

Bajern je sada prvoplasirana ekipa u nacionalnom šampionatu Nemačke i ima 18 bodova. Borusija se nalazi na 3. poziciji sa tri boda manje od aktuelnog šampiona države.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter