0
Evropske lige

LAMPARD NAKON POBEDE: ‘Uživao sam gledajući, svi su bili sjajni’

Objavljeno: 07.11.20 u 23:19

Trijumf na domaćem terenu!

Čelsi je na domaćem terenu savladao ekipu Šefild Junajteda rezultatom 4:1. Klub iz Londona je brzo primio gol, ali brzo su se konsolidovali i ostvarili ubedljivu pobedu.

-Šefild junajted je veoma snažan tim. Dobro im ide da pritisak prenesu na rivala. Nismo se na najbolji način sa tim nosili na početku, ali ostatak utakmice je bio dobar-rekao je za BBC Frank Lampard.

PROČITAJTE JOŠ: KRISTAL PALAS PONOVO UBEDLJIV: Ekipa Marsela Bijelse doživela težak poraz! (VIDEO)

Dobar odgovor na pritisak je nešto u čemu postajemo sve bolji. Videli smo i danas mnogo onoga što će nam doneti pojačanja. Svi su očekivali da se to dogodi od prvog dana, ali to ne ide tako – dodao je trener.

Pohvalio je Hakima Ziješa i rekao da je uživao dok je gledao igru njegovog tima.

Igrali smo protiv njega u Ligi šampiona. On je igrač top klase, a još vas više impresionira kada radite sa njim. Ali, liga u Holandiji je davno prekinuta, onda je bio povređen i sada sve dolazi na svoje mesto. On će biti sjajan za nas. Potrebni su mi igrači koji tako mogu da podignu svoj nivo, a to nije lako. Sredina terena je danas odradila odličan posao.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI IGRAČ ČUKARIČKOG BACIO U TRANS KOMENTATORA: Napadač doneo tri boda Milojevićevom timu, a onda spektakularno zaplesao! (VIDEO)

Treći smo na tabeli, sada treba da vidimo plodove rada. Nešto od toga smo videli danas i to je ohrabrujuće. Ali, svaka utakmica je novi izazov i ja sam prvi koji neće ‘poleteti’ nakon jedne pobde. Igrači su ti koji rade najveći deo posla i oni su ti koji zaslužuju pohvale. Danas su svi bili sjajni. Balans je bio odličan i moramo da nastavimo tako. Uživao sam gledajući ih danas, ali svi znamo kakav je fudbal – zaključio je Lampard.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter