1
Evroliga

TRINKIJERI I LUČIĆ ‘PRESUDILI’ ZVEZDI: Crveno-beli se raspali kada je bilo najbitnije, bivši košarkaš Partizana pogodio uz zvuk sirene! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.20 u 22:54

U okviru sedmog kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Bajerna u Minhenu sa 74:59.

Ekipa sa Malog Kalemegdana trenutno ima skor od dve pobede i četiri poraza, dok izabranici Andree Trinkijerija imaju pet pobeda i dva poraza.

Večeras je bilo slično kao i u meču sa Himkijem, crveno-veli su se držali i delovalo je da će završnica biti neizvesna, ali rival se odlepio i bez problema stigao do pobede.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE SU REKLE SVOJE: Uoči utakmice sa Bajernom, Crvena zvezda je objavila važno obaveštenje!

Očigledno je da Zvezda ima problem da dođe do pobede kada igra na gostujućem terenu. Dve pobede koje su zabeležene u elitnom košarkaškom takmičenju su stigle u Srbiji, sve ostalo je izgubljeno.

Večeras, poslednji put Zvezda je bila u igri na 3:40 do kraja, kada je posle jednog od retkih dobrih poteza Lojda gost prišao na 2. Međutim, loši potezi Lojda i O‘Brajanta na jednoj, te pogoci Rejnoldsa i Vajler-Beba na drugoj strani odvojili su Bajern, a Lučić je na 1:30 do kraja pogodio trojku za +9 i tako definitivno prelomio meč. Vladimir Lučić stavlja tačku na meč kada je pogodio trojku za plus devet u samom finišu, a potom i za plus 15 sa zvukom sirene.

Crveno-beli su imali samo dva dvocifrena igrača, O’Brajanta sa 17 poena (7/15) i pet skokova i Voldena sa 12 poena i dve ukradene lopte. Lojd je imao devet poena ali uz skandaloznih 2/14 iz igre, dok je osam uz četiri skoka dodao Hol

Na drugoj strani su najefikasniji bili Vejler-Beb i Boldvin sa 15 poena. Lučić je dodao 12 uz tri skoka, a Rejnolds je uz 11 uhvaćenih lopti imao i osam poena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter