0
Domaći fudbal

SAVO JE CAR, ALI BUKVALNO: Proslavljeni fudbaler Partizana u potpuno drugačijem izdanju, kopačke je ovog puta zamenio krunom! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.20 u 21:19

Navikli smo da ga gledamo kraj aut linije, a sada, gledaćemo ga u seriji ‘Srpski junaci Srednjeg veka’.

U malom gradu Smederevske tvrđave ovih dana snima se drugi ciklus igrano-dokumentarne serije ‘Srpski junaci srednjeg veka’, koja će se emitovati na Superstar TV kanalu.

PROČITAJTE JOŠ: ‘BIO SAM GOST NA SOPSTVENOJ SAHRANI’: Potresna ispovest fudbalske legende koja će vas naježiti – tragični događaj u detinjstvu mu je promenio život!

Ono što će svakako dati posebnu aromu ovom projektu je činjenica da se u ulozi vizantijskog cara pojavljuje bivši trener fudbalera Partizana Savo Milošević.

Poznato je da se Savo već oprobao kao glumac na ‘daskama koje život znače’, a sada je dobio još jednu ulogu, ovog puta pred kamerama.

– Ne znam kako mi leži gluma, ali mi prija, oduvek sam bio zaljubljenik u pozorište i prija mi. Radi se o potpuno drugačijoj vrsti energije od fudbala i sviđa mi se. Pomaže mi da promenim razmišljanja. Fudbal je stresan i pod konstantnim sam pritiskom i prijaju mi te promene – rekao je Savo jednom prilikom o svom angažmanu kao glumcu.

FOTO: Screenshot/Facebook

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter