1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OŠTRE REČI OSTOJE MIJAILOVIĆA: ‘ABA liga je prosto silovana od čoveka koji je vlasnik dva kluba’

Objavljeno: 06.11.20 u 14:35

Košarkaški klub Partizan je u petak promovisao novog trenera Sašu Filipovskog, uz kojeg se pred medijima pojavio i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

On je tom prilikom, na pitanje novinara da prokomentariše trenutnu organizacionu krizu u ABA ligi, ‘potpirio’ sukob sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem.

– ABA je u težoj situaciji, pre svega jer je pokrenut sudski spor prema ABA ligi od strane Crvene zvezde. Lavina svega je počela od te tužbe. Neću da ponavljam, ali imamo situaciju da imamo blokadu i gašenje računa kod Rajfajzen banke u Zagrebu, prosto, ABA liga je u jednoj nezavidnoj situaciji.

U dahu je nastavio Mijailović o aktuelnom problemu u ABA takmičenju, za koji je, kaže, odgovoran samo jedan čovek.

– Menadžment ABA lige traži rešenje. U novom društvenom ugovoru biće sve definisano. ABA liga je prosto silovana od jednog čoveka koji je vlasnik dva kluba, ne možemo da se takmičimo i neko se predstavlja kao borac za neku pravdu i zajedničke interese, a iza svega se kriju lični interesi njega i porodice, gde pokušava da tasta svoga sina postavi za predsednika ABA lige – rekao je predsednik crno-belih.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter