0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ DEGENEK: Veoma važna tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.20 u 09:10

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Genta u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope i ostvarili još jednu evropsku pobedu, a utiske posle završenog duela izneo je odbrambeni igrač crveno-belih Miloš Degenek.

– Veoma važna tri boda za nas. Mislim da smo se držali dobro tokom cele utakmice, da smo pokazali karakter i da smo jedna velika ekipa. Šef stručnog štaba Dejan Stanković nije bio u prilici da nas vodi sa klupe ni na ovoj utakmici i pored toga smo uspeli da ostvarimo još jednu pobedu i napravimo fenomenalan rezultat. Osvojili smo maksimalnih šest bodova na domaćem terenu, to nas izuzetno raduje. Čestitao bih Borjanu na fenomenalnoj odbrani, pokazao je da je veliki gospodin i golman, igra zaista fenomenalno i pored svega što mu se dešava van terena – rekao je Degenek.

PROČITAJTE JOŠ: MILAN BORJAN: Čestitam saigračima na pobedi, ali posao nije gotov!

Štoper crveno-belih govorio je i o šansama šampiona Srbije za plasman u narednu rundu takmičenja.

– Još uvek je rano da razmišljamo o evropskom proleću, moramo da budemo fokusirani na svaku narednu utakmicu. Ima još mnogo da se igra da bi se obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja, međutim svakako nas raduje što se nalazimo na dobrom putu da to i ostvarimo. Sada se okrećemo utakmici koja nas očekuje već u nedelju i obavezama u nacionalnom prvenstvu – zaključio je Miloš Degenek.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter