0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN GAJIĆ: Još jedna velika pobeda (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.20 u 12:20

Defanzivac Crvene zvezde koji podjednako učestvuje i u ofanzivnom delu Milan Gajić nije krio zadovoljstvo posle druge vezane pobede u Evropi.

Takođe, Gajić je istakao da tim polako ide ka krajnjem cilju, kao i da se šanse sa utakmice zaboravljaju, a ostaje zapisano – rezultat 2:1 i pobeda Crvene zvezde.

– Kao i svaki drugi meč u Evropi, takav je i ovaj bio – izuzetno težak i neizvestan do poslednjeg trenutka. Očekivali smo ovakav meč, Gent ima izuzetne individualce koji su veoma nezgodni i brzi. Iako se atmosfera u javnosti stvorila kao da smo unapred pobedili ovu utakmicu, oni su ipak veoma dobra ekipa, a samim tim i ova pobeda ima još veći značaj. Osvojili smo šest bodova tako da idemo ka krajnjem cilju, a to je prolaz u nokaut fazu Lige Evrope – istakao je Gajić.

Nisu stali fudbaleri Zvezde nijednog trenutka, imao je svoju priliku i defanzivac crveno-belih.

– Otvorio se prostor u jednom momentu i naravno da sam iskoristio priliku da šutiram. Znajući da je teren usled kiše klizaviji, kao i da je golmanu teže da odbrani takve udarce pokušao sam, ali se lopta odbila i nažalost Gobeljić nije uspeo da postigne pogodak. Međutim, to je sada manje bitno. Naše prilike, baš kao i njihove su zaboravljene, a ono što ostaje zauvek je trijumf rezultatom 2:1 za Crvenu zvezdu.

U nedelju crveno-beli tim očekuje nov izazov i nema vremena za odmor.

­­– Naš posao je da dajemo maksimum. Sada se okrećemo Superligi i poslednjoj utakmici u ovom mini-ciklusu kada smo imali utakmice na svaka četiri dana. Imamo sada zasluženu pauzu, a kada se i to završi očekuje nas završnica prvog dela sezone. Biće vremena za odmor, kao i za kratko slavlje, pa onda potpuni fokus na meč sa Inđijom –podvukao je Gajić.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter