0
Evropske lige

KLASIČAN PRIMER PROPALE INVESTICIJE: Ogroman ekonomski gubitak u Monaku – platili su igrača 10.000.000 a prodali ga za svega 700.000 evra!

Objavljeno: 06.11.20 u 18:46

Žemerson će karijeru nastaviti u Korintijansu.

Uprava, kao i navijači Monaka veliku nadu su polagali u ovog momka. Ćelnici ovog kluba nadali su se da će od ovog igrača moći da zarade, međutim, ovaj posao je završen i pre vremena.

Žemerson de Žezus Nasimenta je potpisao ugovor sa Korintijansom, u čijem će dresu igrati do kraja sezone. Ovo predstavlja velike ekonomski udarac za Monako, s obzirom da su Žermensona platili 10.000.000 evra, a sada prodali za svega 700.000.

Klub sa stadiona ‘Luj Drugi’ tražio je način da se rastane sa defanzivcem posle njegova 153 meča i našao rešenje, prodavši ga Korintijansu.

PROČITAJTE JOŠ: ‘BIO SAM GOST NA SOPSTVENOJ SAHRANI’: Potresna ispovest fudbalske legende koja će vas naježiti – tragični događaj u detinjstvu mu je promenio život!

– Veliki je ovo klub, jedan od najvećih na svetu. Nisam se dvoumio kad me je pozvao – rekao je Žemerson na promociji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter