0
Evropske lige

ALVEŠ ISPROZIVAO BIVŠI KLUB KAO NIKO DO SADA: Iskusni Brazilac bez dlake na jeziku – ‘Barsa nije imala m**a’

Objavljeno: 06.11.20 u 23:33

Brazilski fudbaler Dani Alves treniutno nastupa za Sao Paulo, a medijima je govorio o vremenu koje je proveo u Barseloni i Juventusu.

Alveš je otkrio da je godina koju je proveo u Juventusu najgora u njegovoj karijeri.

Godina koju sam proveo u Juventusu je bila najgora u mojoj karijeri. Hteo sam da budem kao u Barseloni, ali nije bilo tako. Morao sam da budem fleksibilniji – rekao je Alveš.

PROČITAJTE JOŠ: KLASIČAN PRIMER PROPALE INVESTICIJE: Ogroman ekonomski gubitak u Monaku – platili su igrača 10.000.000 a prodali ga za svega 700.000 evra!

Kada je završio svoju episodu u Juventusu, iskusni desni bek je poželeo da ponovo zaigra na ‘Kamp Nou’, međutim, tamo nije bio poželjan.

– Ponudio sam se Barsi da se vratim. Otišao sam u Juventus samo da bih im dokazao da sam i dalje na visokom nivou. Bio sam im potreban, ali oni jednostavno nisu imali m**a da priznaju da su pogrešili kada su me pustili da odem – kazao je iskusni Brazilac, i potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: ‘BIO SAM GOST NA SOPSTVENOJ SAHRANI’: Potresna ispovest fudbalske legende koja će vas naježiti – tragični događaj u detinjstvu mu je promenio život!

– Da su se prema meni ponašali onako kako sam zaslužio, ja bih i dalje bio njihov igrač danas. Obožavam taj klub – iskren je bio Alveš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter