0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZNA SE ODAKLE DOLAZE PROBLEMI: Crvena zvezda je samo ‘jednim dokumentom’ odgovorila Ostoji Mijailoviću! (FOTO)

Objavljeno: 06.11.20 u 17:45

‘Rat’ između večitih se nastavlja.

Košarkaški klub Partizan danas je promovisao novog trenera Sašu Filipovskog, uz kojeg se pred medijima pojavio i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

On je tom prilikom prokomentarisao trenutnu organizacionu krizu u ABA ligi.

Mijailović je pomenuo da je ABA liga prošle godine ‘bila silovana od strane jednog čoveka koji je vlasnik dva kluba’, a više o tome pročitajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ: IZVINI MAGIKO, JEL MOŽE DRES: Nesvakidašnja scena na ‘Marakani’ – fudbaler Genta nakon meča vukao Kataija za ruku! (VIDEO)

Povodom ovog slučaja, crveno-beli su se oglasili saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

– U cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti, kao i sprečavanja iznošenja bilo kakvih dezinfromacija u vezi sa situacijom u kojoj se našla ABA liga jtd, liga svih klubova, KK Crvena zvezda mts daje na uvid odgovor – dopis regionalnom takmičenju.

U četvrtak, 06.11.2020. godine smo informisani da je još dana 27.10.2020. godine račun lige u “Reiffeisenbank Austria dd Zagreb” zatvoren zbog pravno – statusne neusklađenosti.

Odgovor KK Crvena zvezda mts upućen ABA ligi jtd možete pogledati ovde:

FOTO: KK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter