0
Domaći fudbal

MARKO PEROVIĆ ZA HOTSPORT: Nekadašnji as Crvene zvezde poslao moćnu poruku pred večerašnju utakmicu!

Objavljeno: 05.11.20 u 13:42

Ekipa srpskog šampiona će u trećem kolu L grupe Lige Evrope večeras od 21 sat na svom stadionu dočekati Gent.

Izabranici Dejana Stankovića pokušaće večeras da signu do druge pobede u grupnoj fazi drugog po redu najkvalitetnijeg takmičenja u fudbalu.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Perović u razgovoru za naš sajt, ističe da je prezadovoljan je uspesima njegovog bivšeg tima.

– Sto se tiče Zvezde šta reći osim da je napravila nešto u zadnjih par godina što mnogima nije pošlo za rukom. Igrati Evropu svake godine nije mala stvar. Iskreno očekivao sam ovakav uspeh jer i budžet nam je takav da imaš opet neku slobodu da dovedeš nekog dobrog igrača – rekao je Perović za ‘HotSport’, i potom dodao:

– Forma je po meni na zavidnom nivou i pored dosta rotacija i utakmica. Zvezda ima dosta igrača tako da možeš sebi da priuštiš dva različita tima za Evropu i domace privenstvo.

Ne krije zadovoljstvo ni kada je Dejan Stanković u pitanju.

– Deki jeste da je početnik ali pokazao je želju za trenerskim poslom i samim tim uneo je dosta energije i disciplinu u timu. Lepo je videti veliko ime na klupi Zvezde i to Srbija treba da ceni malo vise. Želim mu sreću i nadam se da će se Evropa igrati i početkom sledeće godine na Marakani.

PROČITAJTE JOŠ: ŽULE ‘PECNUO’ GENT KAO NIKO DO SAD: Nekadašnji igrač Zvezde poručio bivšim saigračima da se ne plaše – ‘Gent je naslabiji tim protiv kojeg sam igrao’

Bivši fudbaler Crvene zvezde otrkio je zbog čega su Srbi ‘čudan narod’.

– Ljudi zanemaruju Ligu Evrope ali to nije baš tako, mi smo čudan narod i ako si igrao dve godine LŠ mnogi smatraju da je Liga Evrope neko takmičenje koje druge velike timove ne zanima. Daj Bože da Zvezda izgura proleće pa posle toga sve je moguce.

Što se tiče večerašnje utakmice, Marko, kao i ostali Zvezdaši, veruje u novu pobedu srpskog šampiona.

Nadam se pobedi, bilo bi lepo da bude 2-0. Što se tiče strelaca, mislim da će golove postići Nemanja Milunović i Dijego Falćineli. Srecno veceras i da se radujemo! – rekao je Marko Perović za ‘HotSport‘.

Podsetimo, Marko Perović je dres Crvene zvezde nosio od 2002. do 2008. godine. U crveno-belom dresu zabeležio je 90 nastupa, a 10 puta je zatresao protivničku mrežu.

FOTO: Facebook/Screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter