0
Evropske lige

FOTO: Twitter

FENOMENALNI ŽIVKOVIĆ VODIO PAOK DO TRIJUMFA: Srpski fudbaler dominirao i postigao dva gola (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.20 u 20:58

Fudbaleri PAOK–a savladali su PSV rezultatom 4:1 u 3. kolu Lige Evrope u okviru grupe E.

Domaćin je imao gol zaostatka posle prvog dela igre, ali je u nastavku zaigrao znatno bolje i na krilima Andrije Živkovića zasluženo došli do pobede.

PSV je u prvom poluvremenu bio bolji tim i golom Zahavija sa bele tačke uspeli da povedu sa 1:0 od 20. minuta utakmice i da tu prednost zadrže na poluvremenu.

U nastavku, videli smo potpuno drugačiju priču. PAOK je već u 47. minutu uspeo da izjednači, a samo osam minuta kasnije Andrija Živković postiže svoj prvi gol i donosi veliki preokret grčkom timu.

Colis je imao strpljenja samo tri minuta i postigao gol za ubedljivih 3:1, a onda u 66. minutu stiže totalni ‘nokaut’ i Andrija Živković iz polu kontre lako rešava situaciju i postiže gol za prednost PAOK-a od čak 4:1.

U isto vreme su fudbaleri Omonije ugostili Granadu i upisali novi poraz – ovoga puta je španski tim slavio sa 2:0, a strelci su bili Erera i Suares, pritom, Omonija je meč završila sa igračem manje.

Golove sa ovog meča možete videti ovde.

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter