0
Evrokupovi

BELGIJANCI ‘ODALI’ DELIJE: ‘Zahvaljujući’ Gentu procurila koreografija sa severa – preko cele tribine Njegošev zavet! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.20 u 10:18

Večeras od 21 sat na stadionu ‘Rajko Mitić’ odigraće se treći meč grupne faze Lige Evrope između Crvene zvezde i Genta.

Poznato je da publike na stadionu sprskog šampiona neće biti, ali to nije sprečilo Delije za svoje ljubimce pripreme koreografiju, baš kao i pre sedam dana, kada su crveno-beli savladali Slovan iz Libereca.

U toj utakmici, na severu su bila trojica navijača, a ovog puta će biti crkva uz boje srpske zastave. U pitanju je srušena crkva Svetog Petra Cetinjskog, koju je nedavno preminuli Mitropolit Amfilohije želeo ponovo da sagradi.

PROČITAJTE JOŠ: NAŠ FUDBAL JE UŠAO U ISTORIJU: Da li je oboren svetski rekord – utakmica u Srbiji trajala samo 7 sekundi, nećete verovati zbog čega! (VIDEO)

On je pre nekoliko meseci čak poručio da neće umreti pre nego što na vrh Lovćena vrati crkvu Svetog Petra Cetinjskog, kako bismo ‘kao narod ispunili zavet Njegošev’.

Javnost u Srbiji ne bi ni znalo za ovu koreografiju sve do početka utakmice, da belgijski klub nije objavio video na kojem se sve lepo vidi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi @crvenazvezda_en 👋🏼 Thanks for having us in Marakana tonight! See you tomorrow! 🏟 #UEL #belgnt #kaagent

A post shared by KAA Gent (@kaagent) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter