0
Evrokupovi

AKO NEKO POZNAJE BELGIJANCE, TO JE UPRAVO ON: Bivši golgeter zvezde je veliki optimista pred večerašnji duel – ‘Dobićemo ih 3:1’

Objavljeno: 05.11.20 u 12:46

Večeras od 21 sat Crvena zvezda će na svom stadionu dočekati ekipu Genta u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Nekadašnji napadač crveno-belih, Nenad Jestrović, veliki je optimista pred ovaj duel.

– Zvezda je bolji tim od Belgijanaca, naravno da očekujem novu pobedu – kaže Jestrović u razgovoru za ‘Novosti’.

– Moja prognoza je da će biti 3:1. Protiv Libereca se videla prava Zvezda kakva treba da bude u Evropi – napadačka i efikasna. Stanković u svom timu ima veliki broj kvalitetnih igrača koji mogu i da dominiraju i igraju za gol više. Prava su ekipa, ne izdvaja se pojedinac. Svi igraju dobro, jedan za drugog. Ako bih nekog izdvojio, to je onda Ben jer je konstantno najkorisniji igrač i ima najbolju statistiku.

Ako neko dobro poznaje Belgijance, to je upravo Jestrović, s obzirom da je četiri godine igrao u Andrlehtu, a pre toga jendu u Muskronu.

– U Gentu se izdvajaju špicevi, Jeremčuk i Depotr. Ukrajinac je najbolji igrač, ali ne može on sam da dobije ovakvu Zvezdu. Uz to, Gent nema mnogo evropskog iskustva, ni deset odsto koliko Zvezeda. Ekipa je promenjena, dosta oscilira ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ: BELGIJANCI ‘ODALI’ DELIJE: ‘Zahvaljujući’ Gentu procurila koreografija sa severa – preko cele tribine Njegošev zavet! (VIDEO)

– U poslednjih pet godina napreduju, približili su se Brižu i Anderlehtu u prvenstvu. Napravili su ozbiljan stadion, ekipa im konkurišu za najviše rezultate u Belgiji. Ipak, još nemaju ozbiljan tim za Evropu – napominje Jestrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter