0
Evroliga

FOTO: Bajern

TO JE BILA ČISTA LJUBAV: Uoči utakmice sa Zvezdom, Vladimir Lučić se prisetio perioda kada je nosio crno-beli dres!

Objavljeno: 04.11.20 u 17:47

Košarkaši Bajerna u sledećem kolu Evrolige sastaće se sa Crvenom zvezdom.

Jedan od najboljih igrača u timu Bavaraca, i bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić govorio je o svojim počecima, kao i periodu koji je proveo u Partizanu

– Ovo mi je peta sezone u Bajernu i slobodno mogu da kažem da se u Minhenu osećam kao kod kuće. Period koji sam proveo u Partizanu je bio najsrećniji period u mom životu i karijeri. Kao mlad igrač, kao ruki, igrao sam u rodnom gradu pred neverovatnim navijačima Partizana. Bila to čista ljubav, uživanje u košarci, definitivno najlepši period karijere – naglasio je srpski košarkaš za sajt Evrolige i nastavio:

– Usledio je nastavak profesionalne karijere, a ja sam bio igrač koji je navikao da pobeđuje i osvaja trofeje sa Partizanom. To su bili moji ciljevi i ambicije u Valensiji. Na moju žalost, imao sam problema sa povredama, ali sam uspeo da se vratim u tim prilično brzo, imao sam ogromnu želju da stignemo do trofeja, na kraju smo i uspeli. Osvojili su Evrokup, a osećaj je bio neverovatan. Iskreno, bio sam malo sumnjičav kada je došlo do prelaska u Bajern jer nisam znao šta da očekujem u klubu koji je fudbalska institucija, ali nije imao takav ugled u svetu košarke. Pokazalo se da sam bio u zabludi. Naravno da sam srećan zbog toga, pa sada sa ponosom kažem da sam pet sezona u Minhenu i da se osećam kao kod kuće.

PROČITAJTE JOŠ: HOĆE LI ON USPETI DA VRATI PARTIZAN NA PRAVI PUT?: Crno-beli se dogovorili sa novim trenerom, promocija već sutra!

Srpski reprezentativac se dotakao i trenutne situacije u Bajernu.

– Dosta promena se dogilo tokom leta, pa sve što se dešava gledam kao novi početak. Stigao je novi trener, Andrea Trinkijeri, izuzetno iskusan strateg, kao i nekoliko momaka koji su kadri da podignu Bajern na nivo da bude konkurentan najboljim timovima Evrope. Ostalo je dosta kvalitetnih igrača iz prošle sezone, pa imamo velike ambicije u svim takmičenjima, a sanjamo finalni turnir u Kelnu – zaključio je reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter